Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera filma

Nakon 50 godina "Koko i duhovi" na filmskom platnu

koko i duhovi
Borna Filić/PIXSELL
05.10.2011.
u 11:19

Dvije dvorane Movieplexa bile su ispunjene do posljednjeg mjesta. Sudeći prema nastaloj gužvi i broju poznatih osoba koje su došle popratiti prvu filmsku avanturu Ratka Milića, poznatijeg kao Koko, kinogledatelje napokon očekuje pravi hit.

Svečana premijera hrvatskog filma "Koko i duhovi", snimljenog prema istoimenom književnom klasiku Ivana Kušana, održana je sinoć u zagrebačkom kinu Movieplex u Kaptol centru. Dvije dvorane Movieplexa bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, a sudeći prema nastaloj gužvi i broju poznatih osoba koje su došle popratiti prvu filmsku avanturu Ratka Milića, poznatijeg kao Koko, kinogledatelje napokon očekuje pravi, kvalitetan domaći hit. Svojim dolaskom svečanu premijeru uveličali su filmski junaci koje su utjelovili Antonio Parač (Koko), Nina Mileta (Marica), Kristian Bonačić (Zlatko), Filip  Mayer (Miki) i Ivan Maltarić (Božo). Almira Osmanović, redatelji Daniel Kušan, Krsto Papić, Dalibor  Matanić, Jelena Veljača, Janko Popović Volarić, Željko Königsknecht, Darko Janeš, Joško Lokas, Zoran Šprajc i mnogi drugi poveli su svoje mališane da pogledaju novi kinohit.       

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lola lola
lola lola
05:35 06.10.2011.

Svaka cast.....samo zasto se cekalo 20 godina da konacno bude snimljen djecji film??? Znaci da su generacije odrastale a da 20 godina nisu imale nijednu djecju premijeru. Zalosno....Nadam se da Koko nece biti i zadnji.

AG
Agramer198
17:42 06.10.2011.

I? Kakav je film?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije