Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledaj gore

Žbuka pala sa zgrade u Ozaljskoj i raskrvarila mu glavu

Pala žbuka
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
Autor
Mateja Šobak/VLM
22.11.2013.
u 10:45

Zagrebačka policija potvrdila je kako je oko 7.30 došlo do padanja žbuke u toj ulici, no postupanje je još u tijeku.

Na dvoje prolaznika u Ozaljskoj ulici jutros je pala žbuka!

Zagrebačka policija potvrdila je kako je oko 7.30 došlo do padanja žbuke u toj ulici. Lakše su ozlijeđeni mladić (23) i djevojka (26) koji su tuda prolazili. Liječnici su im pomoć pružili u KBC Sestara milosrdnica.

- Žbuka je pala na tramvajskoj stanici kod križanja Ozaljske i Selske u smjeru grada, a čovjeku koji je nastradao je raskrvavljena glava na potiljku, kazao nam je čitatelj koji je svojedočio nesreći. 

Žbuka je pala s privatne kuće čiji vlasnici u trenutku nesreće nisu bili kod kuće. 

Ako ste bili na mjestu događaja ili imate fotografiju. pišite nam na javi@vecernji.net

 

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lutomirski
18:29 23.11.2013.

drzava se polako raspada...cuvajte glave...

VI
Vito
09:00 23.11.2013.

I ove sadašnje slike pokzuju zanimljivost i maštovitost novinara i fotografa ________________ Novinar piše o padanju žbuke sa zgrade, dok fotograf slika izlog i, pretpostavljam, zaposlenicu trgovine _____________________ Novinar ne piše koja je zgrada u pitanju, jer na ovim slikama ne vidimo lošu žbuku iznad izloga pa tako niti ne možemo biti sigurni je li to stvano ta zgrada ________________ Fotografu nešto ne štima sa zdravljem ili je dobio novi fotoaparat kojeg ne zna koristiti, budući slike ne prikazuju ništa iznad običnog pogleda bilo kojeg prolaznika koji gleda ravno _____________ tako da mi i "upozorenje" u ovom članku = gledaj gore = nije jasno ______________ Zašto gledati gore kad na slici vidimo da je sve dobro iznad izloga

SC
schteff
09:17 22.11.2013.

sliku iz Vukovara niste trebali staviti na ovu vijest. to nema nikakve veze, ... pa tko to meće ilustracije uz članke u Večernjem listu ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije