Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bolje četiri stana, nego četiri ljubavnice'

Bandić: Spreman sam odmah dati ostavku ako mi nađu nešto van imovinske kartice

bandić
Autori: Sandra Golemac, Sergej Novosel Vučković
02.03.2015.
u 20:45

– Svoj ću status sigurno riješiti prije 2. lipnja kada bi moja zamjenica Sandra Švaljek, dvije godine od mog izbora, trebala preuzeti funkciju gradonačelnika – kazao je Bandić i opovrgnuo medijske napise kako ima 4 neprijavljena stana u Zagrebu

– Bolje imati četiri stana u Zagrebu, nego četiri ljubavnice - šalu na stranu, ja ništa nisam zatajio, sve što imam ono je što piše u imovinskoj kartici, a to je stan u Bužanovoj od 126 kvadrata, garažno mjesto i malu šupu, vikendicu od 54 kvadrata u Samoboru i jedan oldtimer koji nije u voznom stanju – poručio je gradonačelnik Milan Bandić gostujući u političkoj emisiji "Studio 4" na HRT-u.

Svoj je jedini stan, taj u Bužanovoj, gradonačelnik, kojemu je dužnost zbog afere Agram zabranjeno obavljati, kupio kreditom od 164.000 švicarskih franaka, podignutim prije 9,5 godina i koji, kaže, otplaćuje 6730 kuna mjesečno. Spomenuo je uz to i kredit od 111.000 eura.

Dodao je kako će njegovi odvjetnici uputiti dopis medijima i demantirati podatke koji je prvi otkrio Večernji list o tome da u svome vlasništvu ima četiri stana ili će u suprotnome zadovoljštinu potražiti na sudu.

– Ako institucije utvrde bilo što izvan onoga što imam u imovinskoj kartici, spreman sam odmah dati ostavku i istoga trena potpisati abdikaciju i više se nikad ne baviti javnim poslom – istaknuo je.

S obzirom na sudski proces koji se protiv njega vodi nije mogao komentirati optužnice, pa se osvrnuo na vođenje grada i rad svoje zamjenice Sandre Švaljek.

– Dobro radi svoj posao, s obzirom na uvjete i mogućnosti. Ona je moj izbor i vjerujem svome timu, tako da me nije razočarala što se nije učlanila u Klub Milana Bandića – kaže gradonačelnik te otkriva kako će svoj status sigurno riješiti prije 2. lipnja kada bi Sandra Švaljek, prema zakonu, trebala dvije godine preuzeti funkciju gradonačelnika.

Na pitanje novinarke hoće li dati ostavku i kandidirati se na lokalnim izborima, dao je naslutiti potvrdan odgovor.

– Ne bih sjedio doma još dvije godine, a da ne radim, to mi nije svojstveno, i da gledam kako se ne realiziraju moji projekti. To ne bi bilo dobro – rekao je samouvjereno Bandić.

>>'Što će mu svi ti stanovi kad nema toliko djece?'

>>Žalba obznanila: Bandići u Zagrebu imaju četiri stana!

Komentara 86

OB
obrovda
21:34 02.03.2015.

"Dodao je kako će njegovi odvjetnici uputiti dopis medijima i demantirati podatke koji je prvi otkrio Večernji list o tome da u svome vlasništvu ima četiri stana, ili će u suprotnome zadovoljštinu potražiti na sudu.Ako institucije utvrde bilo što izvan onoga što imam u imovinskoj kartici, spreman sam odmah dati ostavku i istoga trena potpisati abdikaciju i više se nikad ne baviti javnim poslom - istaknuo je."

VE
velikazmija
21:18 02.03.2015.

milane mislim da ti neće dopustiti izbore jer si pod istragom znam da je i dubrovački gradonačelnik ili sabo -mislim da za vas imaju drugi metar ne zamijeri i mene i ovde mijere drugim metrom-

Avatar SMECHAR
SMECHAR
08:09 03.03.2015.

Milane "crni" Milane ti si moralna nula, volio bih da te nikada više ne vidim i ne čujem, kako bih te čim prije zaboravio. Najveće zlo koje se dogodilo ovome gradu to si ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije