Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mimohod

Posebna regulacija prometa u Zagrebu

mimohod
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
02.08.2015.
u 14:23

Danas zbog povorke HV-a posebna prometna regulacija i u javnom prijevozu, o čemu detaljnije na stajalištima i na zet.hr

Zbog današnjeg mimohoda Hrvatske vojske na snazi je zabrana prometa na Sarajevskoj od Vatikanske do Mosta mladosti, zapadnim kolnikom Mosta mladosti i zapadnim kolnikom Držićeve avenije od Mosta mladosti do Slavonske avenije. Dvosmjeran je promet istokom Držićeve od Vukovarske do Mosta mladosti te na istočnom kolniku Mosta od Držićeve avenije do sjeveroistočnog dijela rotora Zapruđe.

Dvosmjerno teče promet i istočnim kolnikom Ulice Hrvatske bratske zajednice od Slavonske avenije do Vrbanjske ulice te na SZ prilaznom kolniku Slavonske avenije i Ulice HBZ-a na dijelu od čvora do Ličke ulice.

Zabranjen je promet Ulicom grada Vukovara od Držićeve do Nove ceste, Trgom Stjepana Radića, Miramarskom od Mihanovićeve do Čazmanske, Savskom cestom od Tratinske do Slavonske, Andrašecovom od Tratinske do Ulice grada Vukovara, sjevernim kolnikom Slavonske od Savske do Držićeve i Ulicom HBZ-a od Slavonske avenije do Ulice grada Vukovara od 13 do 24 sata, a tramvaji neće voziti Držićevom i Mostom mladosti, na dijelu od Vukovarske do rotora Zapruđe, od 17.30 do 18 sati.

Do 21 sat zabranjeno je zaustavljanje i parkiranje na istočnom parkiralištu NSK, u Andrašecovoj od Tratinske do Vukovarske, na zapadnom, južnom i istočnom parkiralištu Trga Stjepana Radića i kod Paromlina, istočnom parkiralištu Velesajma, sjevernoj strani Čazmanske. Voziti se ne smije ni na Gornjem gradu od Ilirskog trga do Streljačke od 19 do 23 sata, a parkiranje je zabranjeno u Vranyczanyjevoj i Ćirilometodskoj ulici, Katarininu i Jezuitskom trgu te Opatičkoj ulici od Kamenite do Ulice 29. X. 1918. od 17 do 23 sata.     

Iz ZET-a poručuju kako je od 13 sati na snazi posebna regulacija prometa.

Obustavljen je tramvajski promet Ulicom grada Vukovara, na dijelu od Avenije Marina Držića do Savske ceste. Savskom cestom još se prometuje prema jugu.

Kada u cijelosti na snagu stupi izvanredna regulacija prometa, kako se očekuje u poslijepodnevnim satima, u promet će biti uključena izvanredna autobusna linija od Savskog mosta do Ljubljanice te tramvajska od Prečkog do Savskog mosta.

Linije 4, 5, 14 i 17 vozit će izmijenjenim trasama, dok se linije 3 i 13 povlače iz prometa.

Terminal Glavni kolodvor izmješten je južnije, do raskrižja Slavonske avenije i Ulice Hrvatske bratske zajednice. Improvizirano okretište na toj lokaciji koriste linije 219, 220, 221, 268 i 330.

Do Muzeja suvremene umjetnosti, odnosno sa stajališta Bundek prema odredištima polaze linije 229, 166, 310, 311, 313.

Linije 218 i 234 su obustavljene, a linija 281 vozit će skraćeno do Žitnjaka.

Detaljnije informacije dostupne su na besplatnom broju 0800 200 060.

>> Na mimohodu u Zagrebu 42 strane delegacije: stižu i dva američka generala

>> Mimohod će u 'kockici' predvoditi legendarni piloti Selak i Ivandić

Komentara 5

DU
Deleted user
10:12 04.08.2015.

Komentar srbina o Oluji! Rat je izgubljen.Lepo je bilo 1991.godine tenkove ispracati na Vukovar i Dubrovnik.Lepo je bilo slusati o pobedama. E, onda je dosao poraz. Sad mozemo da placemo ali ako nismo izvukli pouke iz katastofalne politike Milosevica i Seselja onda ce nam biti jos gore. I samo da vaa pidsetim na jednu emisiju kod Minimaksa 1991.Seselj je tada govorio da ce od Hr ostati ostaci ostataka, govorio o broju ubijenih Ustasa, a snazi srpskog vojnika... Govorio je na svoj nacin a publila se grohotom smejala, opijena nacionalizmom i pobedama na terenu. Taj smeh je nasa nesreca kao i ono sto se desilo 4 godine kasnije.

DU
Deleted user
10:13 04.08.2015.

Rat je izgubljen.Lepo je bilo 1991.godine tenkove ispracati na Vukovar i Dubrovnik.Lepo je bilo slusati o pobedama. E, onda je dosao poraz. Sad mozemo da placemo ali ako nismo izvukli pouke iz katastofalne politike Milosevica i Seselja onda ce nam biti jos gore. I samo da vaa pidsetim na jednu emisiju kod Minimaksa 1991.Seselj je tada govorio da ce od Hr ostati ostaci ostataka, govorio o broju ubijenih Ustasa, a snazi srpskog vojnika... Govorio je na svoj nacin a publila se grohotom smejala, opijena nacionalizmom i pobedama na terenu. Taj smeh je nasa nesreca kao i ono sto se desilo 4 godine kasnije.

DU
Deleted user
09:34 04.08.2015.

Upravo sam nazvala 0800 200 060. Agenti su zauzeti, za infoamcije o javnom prijevozu treba zvati 060 100 001, a na ovom broju poskije zvučnog signala mogu se ostaviti sugestije, pohvale i pritužbe. Zovem 060100 001: prvo mi kažu cijenu po minuti, onda nabrajaju od 1 - 9 što treban pritusnuti za neko do infoormacija i na kraju kažu 0 za razgovor s agentom. Dobijem poruku svi agenti su zauzeti. Bravo ZET! Inače je s tim ZET-ovim telefonima uvijek isto stanje: agenti zauzeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije