Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI NOGOMETAŠ

I Joe Šimunić promatrao Povorku ponosa u Zagrebu

Joe Šimunić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
14.06.2014.
u 16:54

Šimunić je bio na ručku u restoranu dok su sudionici povorke prolazili pokraj njega

Komentara 40

VI
vječna.istina
18:11 14.06.2014.

i što je tu tako zanimljivo? on je samo sjedio u restoranu! je li se nešto dogodilo pa da zato pišete ovaj članak?! možemo li sutra očekivati članak o tome kako je šimunić hodao ulicom na kojoj je sanji sarnavki pao papirić, primjerice?!

DU
dupin7
18:49 14.06.2014.

Simunic... kao i svaki pametni...okrenuo im je ledja...

ĆU
ćuk
19:31 14.06.2014.

kako Večernji manipulira sa ovakvim naslovima, ovo je stvarno jadno. sa ovim naslovom želi sugerirati, kao da je Šimunić namjerno došao gledati paradu. i stotinjak golubova su došli gledati paradu na trgu...onako usput, kada kljucaju mrvice od kruha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije