Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mini grad na Bundeku

Hladno pivo i Silente sutra otvaraju Bundekfest

Bundekfest
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
24.09.2014.
u 17:18

Na Bundeku će biti od Baltazara, dobre kapljice, balona i koncerata do rekonstrukcija savskog kupališta i povijesne zastave

Predstavom za djecu Mala zelena gusjenica sutra već u 11 sati počinje program na Bundekfestu, a svečano otvorenje je u 17 sati uz glazbu, let balonima i večernji koncert Hladnog piva i grupe Silente. Bundek će idućih 11 dana biti pretvoren u mini-grad i čitave će dane (uglavnom od podne)  vrviti predstavama, koncertima i edukacijskim radionicama za djecu. Ljubitelje adrenalinskih uzbuđenja razveselit će lunapark ili let balonima.

Festival balona trajat će od 25. do 27. rujna, a na samom kraju pred publikom će zabljesnuti noćnim iluminacijama. Istovremeno odrasli će moći prošetati vinskom cestom i uživati u gurmanskim scecijalitetima gradova prijatelja Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima ili proizvodima hrvatskog sela. Ili, kome je draže, obići će sajam automobila. Večernji tipovi odabrat će koncerte poznatih umjetnika koji će biti redom od sutra: Hladno pivo i Silente; Colonia i Danijela Martinović; Toni Cetinski; Klape Masilna i Šufit, Slavonija band i Najbolji hrvatski tamburaši; Psihomodo pop i Let 3; Dino Merlin; La fiesta i posljednji dan gost iznenađenja.

Svi posjetitelji Bundeka moći će slobodno šetati, no tko želi biti bliže pozornici za ulaz u koncertnu arenu platit će 20 kuna. U Bundek-gradu će osim šetnica koje će oplemeniti ulični performeri, u ugostiteljskom dijelu biti rekonstrukcija savskog kupališta, moći će razgledati skulpturu mamuta, slavoluk Jurjevac ili izložbu povijesnih zastava, a na svoje će doći i ljubitelji profesora Baltazara. Bogat program i gostovanja na ovogodišnjem Bundekfestu rezultat su želje gradonačelnika Milana Bandića da manifestaciju podigne na višu razinu te da, po uzoru na Oktoberfest, postane regionalno prepoznatljiva.

Komentara 1

IV
ivaivanic50
13:12 26.09.2014.

11 dana nespavanja. Buka je strašna, a ne živim u naselju Središće niti Zapruđe, nego u Sloboštini. Kako je tek tim ljudima. Danas je bio radni dan, djeca su išla u školu, a moja nisu spavala do 1 sat do kada je muzika treštala kao da smo na koncertu. Ne pomažu ni zatvoreni prozori. Dajte organizirajte neku peticiju protiv tolike buke. Da je do 23,00 sata još bi i prošlo, ali do 01,00 a vikendom do 02,00 to je nenormalno. Pa ljudi rade i vikendom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije