Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ga vidjeli?

Drski kradljivac ukrao bicikl ispred zagrebačkog fakulteta

bicikl
Foto: Youtube Screenshot
1/2
29.04.2015.
u 09:51

Istog dana u 14:40 vraća se po bicikl, vjerojatno ne svoj, i ponovno se udaljava u istom smjeru

Drski kradljivac bicikla snimljen je kako "operira" ispred zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje gdje je 23.4. u jutarnjim satima ukrao bicikl marke X-fact.

Riječ je o osobi srednje životne dobi, ćelave glave, niskog rasta koja se svojim biciklom dovezla na parking u 9:34  i na brzinu izvidjela situaciju. Nakon otprilike 45 min, u 10:17, ta ista osoba se vraća, reže sajlu i odlazi biciklom u smjenu Slavonske avenije – istok. Nižeg je rasta, ćelave glave, odjeven u traperice, košulju i kožnu jaknu, a pored toga nosi i žensku kožnu torbicu marke Nike.

Istog dana, u 14:40, vraća se po bicikl, vjerojatno ne svoj, i ponovno se udaljava u istom smjeru

Čitatelj koji nam je javio za ovaj slučaj moli sve koje imaju informacije o kradljivcu da mu se jave putem Facebooka.

U nastavku pogledajte i video.

>> Na Fejsu našli sumnjivca za krađu bicikala i pozivaju na javni linč

Komentara 9

PI
post_it
10:45 29.04.2015.

Zar policija ne smije koristiti (ili ne želi) face recognition software? Pa, Facebook ga je želio aplicirati na svoju društvenu mrežu, ali su ga stopirali zbog "zadiranja u privatnost"... Tada bi se znalo ime i prezime osobe istog časa!

ZA
zagreb000
09:58 29.04.2015.

Pa objavite i slike od kradljivca!!!! Imate njegove slike na linku koji ste objavili: http://www.deviantpics.com/LcW http://www.deviantpics.com/LcU

KO
kompjuter
10:41 29.04.2015.

pa nije problem pronaći ovog bolesnika,dovedite mup na kameru i nek fino ga pronađu,to je cirka nekih sat vremena i onda mu noge potkresati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije