Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bukovac

Odgođena deložacija obitelji Cvjetković

deložacija obitelji cvjetković
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
19.02.2015.
u 11:23

Tomislavu Cvjetkoviću je pozlilo te je odvezen u bolnicu

Obitelj Tomislava Cvjetkovića danas u 10 sati trebala je biti deložirana iz obiteljskog doma u Mogilskoj 5 na Bukovcu, međutim policija je u 11.15 sati donijela odluku da će je odgoditi jer "nema tehničke uvjete za njezinu provedbu". Na Bukovcu su od jutros brojni članovi Živog zida s transparentima, ali i kamerom kojom su snimali događaje koji su prethodili deložaciji. Tijekom jutra pozlilo je Tomislavu Cvjetkoviću (na fotografiji) koji se nije micao sve dok nije došla Hitna pomoć koja ga je potom odvela u bolnicu. 

Policija je od ranog jutra kuću Cvetković ogradila trakom. 

Cvjetkovići su u probleme zapali devedesetih kada je oca prevario poslovni partner nakon čega mu je blokirana imovina te je uslijedio stečaj. Partner je osuđen na pravomoćnu zatvorsku kaznu, a banka je “sjela” i na polovicu kuće u vlasništvu majke koja nije bila predmet hipoteke. Ona je tužila banku i dobila dvije presude u svoju korist – na Općinskom i na Županijskom sudu.

– Naša deložacija rezultat je nezakonitih odluka suda – kazao je T. Cvjetković.    

"Ako se policija odluči za nasilje, ovo će biti najmasovnije uhićenje u povijesti Živog zida, više od 200 ljudi spremno je na otpor kreditnom sustavu i njegovim marionetama", napisali su članovi Živog zida jutros na Facebooku.

>> Sud odgodio deložaciju zagrebačke obitelji koja je uzela kredit preko RBA udruga

Komentara 44

ZG
zgblabla
09:06 19.02.2015.

kamatarska država ,kamatare se svi ,mali obrtnici, seljaci na farmama,radnici bez prihoda ,orgijanje javnih bilježnika,raznih agencija za naplatu,sudaca i odvjetnika se nastavlja........

BA
balic
09:02 19.02.2015.

Jel itko primjetio,dok je trajala predsjednicka kampanja u kojoj je bio i Josipovic delozacije su zaustavili.. Sad opet pocinju ljude delozirati.. Zakone kao nase nebi si nitko priustio ,toliko absurdnosti da se ne zna tko je absurdniji ,oni koji suu te zakone predlozili il oni koji su ih usvojili.. Sramota sto narod vise trpi umjesto da se digne i na ulice.. Sta se vise ceka,dok vas sve koji ste pod hipotekama istjeraju iz vasih domova?

BA
balic
09:12 19.02.2015.

Jednima oprastaju dugove/kupuju glasove/,druge tjeraju na ulice i prave bezkucnike od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije