Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.10.2014. u 21:52

Čini se da je Bandić prešao točku s koje povratka više nema

Vijest o uhićenju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića prvorazredna je politička bomba. Detonacija je razorila same temelje na kojima je Bandić više od 15 godina gradio dvorac s kojega je vedrio i oblačio političkim, ali i gospodarskim životom glavnog grada Hrvatske.

Jačini detonacije uvelike je pridonijelo i uhićenje Bandićeva bliskog suradnika, arhitekta mnogih njegovih političko-gospodarskih projekata, šefa Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića, baš kao i uhićenje moćnog zagrebačkog poduzetnika Petra Pripuza.

I zato, bez obzira na to kako ovaj slučaj završi, politička karijera Milana Bandića večeras je definitivno i nepovratno završila.

Doduše, “vječni” gradonačelnik već se jednom vratio iz “mrtvih”, nakon što je izgubio predsjedničke izbore činilo se da se njegova karijera ubrzano bliži kraju. Vratio se, a tada mu je pomogao mlitavi i dezorijentirani SDP. Međutim, sada je, čini se, prešao točku s koje povratka više nema. Jer za petama su mu najbolji policijski i uskočki istražitelji.

Vjerojatno je samo pitanje vremena kada će Bandićevi pajdaši propjevati i na “slučaj gradonačelnik” staviti točku na i.

>> Iz hercegovačkog zaseoka do pozicije jednog od najmoćnijih ljudi u državi

>> Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, pretresi stanova u tijeku

>> Bandić tijekom dana brao mahune u svom vrtu na Savici

Komentara 98

DU
Deleted user
22:21 19.10.2014.

sdp hoće milom ili silom na vlast u Zagrebu

Avatar abakus
abakus
22:20 19.10.2014.

Da je zaista uhićen zbog ovoga što se navodi, bio bi uhićen godinama ranije. Kao i masa drugih političara, uostalom. Očigledno ga je netko iz nekih razloga odlučio maknuti. I to baš sada, u predizborno vrijeme. Pametnome je to za zaključak sasvim dosta.

MA
maklin
22:32 19.10.2014.

Bandića je uhvatio SDP, da je ostao u SDP-u ne bi mu se ovo dogodilo i to je istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije