Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno zapaljen

Benzinom zaliven i onda zapaljen BMW šefa Mareda

zapaljen bmw
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/9
09.06.2016.
u 22:10

Automobil je u vlasništvu tvrtke koja vodi poznati restoran. Gorjeli su ove godine i auti suvlasnika Urnebesa i vlasnika Neca

Skupocjena BMW ‘petica’ na parkiralištu u Jarunskoj ulici planula je u sekundi. Nepoznati počinitelj pobrinuo se kako bi od automobila vrijednog oko milijun kuna ostao praktički samo lim. Cijelu srijedu čekao je kako bi pala noć, a zatim je oko 21.30 sati prednji i zadnji dio BMW-a polio benzinom koji je potom zapalio te pobjegao.

Iako je automobil bio parkiran na parkiralištu koje se nalazi ispred stambene zgrade, počinitelja nitko nije vidio.

Prolaznici u čudu

– Bila sam u stanu i gledala televiziju kada sam začula tup udarac. Prvo sam pomislila da se netko bacio sa zgrade, tako mi je zvučalo. Nakon toga sam izašla na balkon i vidjela auto u plamenu. Nisam odmah shvatila o čijem automobilu je riječ jer mi pogled na parkiralište prekriva krošnja stabla – govori nam susjeda čiji prozor gleda na parkiralište na kojem je zapaljen BMW. Ubrzo se oko automobila koji je bio u plamenu okupilo mnoštvo ljudi, a nije dugo trebalo i da se Marko J. koji se koristi automobilom pojavi u blizini buktinje.

BMW koji je planuo inače je u vlasništvu tvrtke Carmen ugostiteljstvo koja vodi poznati zagrebački restoran i noćni bar Maredo Grill, u vlasništvu Ivana Kršića (35).

Koja je veza između Ivana Kršića i Marka J. koji se koristio automobilom u četvrtak nismo uspjeli doznati jer ni jedan ni drugi nisu odgovarali na pozive.

U četvrtak ujutro, nakon što su inspektori izuzeli sve tragove koji bi im mogli pomoći u pronalasku počinitelja, potpuno zapaljena olupina automobila ostala je bez ikakva nadzora na parkiralištu. Zainteresirani prolaznici prilazili su zapaljenom BMW-u i sa zanimanjem ga promatrali i obilazili te zavirivali u njegovu unutrašnjost.

Počinitelji i dalje na slobodi

Ovo je inače već treći takav požar koji se u posljednjih pola godine dogodio na ulicama Zagreba. Lanjskog prosinca na sličan način na Savici je izgorio BMW 7 koji je vozio suvlasnik noćnog kluba Urnebes Željko Telinec (40).

Četiri mjeseca kasnije usred dana nepoznati mladić kojeg su čak snimile i nadzorne kamere zapalio je Audi Q7 u vlasništvu Irfana Zjakića (54), vlasnika noćnog kluba Nec. Počinitelji ni u prvom ni u drugom slučaju do sada nisu pronađeni.     

Komentara 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:57 10.06.2016.

Hm, ne kužim kak ja od 20 noćnih smjena svaki mjesec nemrem zaraditi ni stojadina, a ovi svi dečki kaj delaju po noći, voze BMW.

RO
Rocky15
18:21 10.06.2016.

sve je otišlo u pepeo i dim otkad sam u BMW ugradio plin

TH
than
01:35 10.06.2016.

Ionako od paljenja autobomila vecina nema nikakve koristi, osim samog vlasnika koji ga je osigurao da pokupi osiguranje, zato i policija jos nikoga nije nasla do sada za slicne slucajeve....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije