Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić o krivotvorenju

'Monstruozno je i žalosno da netko krivotvori diplomu'

Robert Ljutić i Milan Bandić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Autor
Sandra Golemac
27.03.2014.
u 16:03

Zagrebački gradonačelnik osvrnuo se i na otkriće da je među onima kojima je poništena diploma i zamjenik šefa njegova kabineta Robert Ljutić

– Mi već šest godina radimo provjeru diploma onih koji se primaju na posao. Ali, nismo provjeravali sve zaposlene. Sada ćemo provjeravati sve, od srednje škole do doktorata. I u Gradskoj upravi i u Holdingu – ponovio je i danas gradonačelnik Milan Bandić, osvrćući se i na aferu krivotvorenih diploma u koju je upleten i zamjenik šefa njegova kabineta Robert Ljutić (na slici lijevo).

– Ovaj je naputak otišao prije dva tjedna i pričekajmo da se to odvrti do kraja. Tko god da je u pitanju, slijedi mu otkaz i kaznena prijava. U demokratski uređenoj zemlji moraju se poštovati pravila igre. Monstruozno je i žalosno da netko krivotvori diplomu. To je nedopustivo i neoprostivo – komentirao je danas gradonačelnik Milan Bandić.

Potvrdio je, također, da od 1. travnja pojeftinjuje parking za 25 do 50 posto te dodao kako se automati neće mijenjati iako će neke cijene biti izražene u lipama.

>>Milijanu Brkiću poništili diplomu!

>>Zamjenik šefa Bandićeva kabineta ranč ogradio bodljikavom žicom

Komentara 45

Avatar Robert28
Robert28
16:36 27.03.2014.

Selektivni obračuni s "krivotvoriteljima" diploma i selektivno medijsko raketiranje. Nakon objava jučerašnjih anketa sdp-ovci su u žestokoj ofenzivi, ali doći će na red i Sabina, Pusićkina, Marinina i još hrpa krivotvorenih diploma animusa esdepeovskih.

Avatar darkkati
darkkati
17:27 27.03.2014.

bandiću pokaži svoju iz Kumrovca hahaha

ĆA
ćaćaća
16:18 27.03.2014.

a bandić bez partijske preporuke nikad ni osnovnu ne bi završio :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije