Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBNOVA OŠ PAVLEKA MIŠKINE

Bandić: Čim riješim prekršajne prijave, gradim nove fontane

OŠ Pavleka Miškine
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/3
12.05.2014.
u 10:57

Na radnom sastanku u školi Bandić je zaključio da radovi na školi teku sporije jer je objekt star

Kako napreduju radovi na osnovnoj školi Pavleka Miškine, čiji učenici nastavu trenutno pohađaju na tri lokacije, na radnom sastanku ispitao je jutros gradonačelnik Milan Bandić. Kako je rekao, investicija je to koja stoji 45 milijuna kuna, a radovi teku nešto sporije jer se radi o starijoj školi.

- Kad se obnavlja objekt star stotinu godina, onda je to veliki posao. Možda i trenutno najveći u gradu - zaključio je gradonačelnik Bandić te dodao kako, prilikom obnove starog objekta, uvijek iskrsnu neki novi problemi. Osnovna škola Pavleka Miškine obnavlja se i proširuje, a, napomenuo je Bandić, umjesto u tri smjene, učenici će svoju školu od rujna pohađati jednosmjenski.

- Ove se godine u obnovu škola i vrtića ulaže 350 milijuna kuna - rekao je gradonačelnik dodajući da se na taj način on brine za svoje sugrađane. A brinuo bi se, spomenuo je, za bolji život cijelog naroda da je gradonačelnik Hrvatske. Osvrnuo se i na gradnju novih fontana, u čiju se realizaciju kreće krajem ljeta ili početkom jeseni. Čim "riješi" prekršajne prijave koje je dobio zbog njih, rekao je Bandić, fontane će niknuti pored NSB-a. Ali, dodao je, obnovit će se i ona pored Džamije te na Tomislavcu.

- Pozivam sve koji su protiv fontana da odu u slavonski Nuštar i vide njihovu fontanu koja je ljepša od ijedne u Zagrebu - poručio je gradonačelnik protivnicima.

>>Plač roditelja: Stravično je da djecu voze na tri lokacije

>>Kako je prošao prvi dan škole: Na nastavu uz pratnju policije

Komentara 9

Avatar comandante
comandante
16:02 12.05.2014.

zavrsi bolnicu, popravi žičaru, osposobi aerodrom i najvaznije - konacno rijesi Jakusevac i napravi spalionicu prestati cemo a onda uživaj u fontanama i kupanju...

Avatar comandante
comandante
11:28 12.05.2014.

samo to i znaš, za to ti pamet netreba... vidi se nedostatak vode u djetinjstvu ali nemoras nas zato maltretirati sa svojim kompleksima, to kosta 3 mil. eurica, naših!!!!

TM
Trt mrt smrt
11:28 12.05.2014.

Bandiću, imaš i Kopački rit u Baranji koji je ljepši i veći od ijednog rita u Zagrebu i okolici pa ti savjetujem da napraviš jedan još veći i ljepši u Zagrebu. Negdje blizu trga. Usput, dajte riješite više onu dječju bolnicu koja treba novca koliko vi mislite spiskati na te fontane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije