Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.09.2011. u 12:00

Tko god misli u životu stvarati neki posao mora na funkcijama imati nekoliko žena. Muškarac samo čeka kad će marenda na poslu, kaže Kerumova doktrina.

Kerumova doktrina

Željko Kerum, splitski gradonačelnik i predsjednik HGS-a, u velikom razgovoru za Aktual najavio je osvajanje sedam zastupničkih mandata u novom sazivu Sabora. Na izbornu će listu svakako postaviti svoju sestru Nevenku (“da pridonese razvoju financija”) i nekoliko žena jer: “Tko god misli u životu stvarati neki posao mora na funkcijama imati nekoliko žena. Muškarac samo čeka kad će marenda na poslu” – zaključio je veliki politički strateg Željko Kerum vjerojatno se vodeći vlastitim iskustvom.

Zdrava hrana

U bolnici pekli kolače 
za crkvene VIP goste

Darko Milinović, ministar zdravstva, vjerojatno je bio zadovoljan što su se u kuhinji “njegove” gospićke bolnice pekli kolači za dvjestotinjak VIP gostiju na posvećenju crkve u Udbini. U slast!

Pravna država

Zbog štrajka glađu dobio sudsku tužbu

Ante Buljan, predsjednik Sindikata vozača i prometnih radnika u sinjskom Autoprijevozu, našao se na Općinskom sudu jer ga je tvrtka tužila zahtijevajući odštetu od 20 tisuća kuna zbog “povrede prava osobnosti”, odnosno “narušenog prava na ugled i dobar glas, čast, ime”. Buljan je, misle u Autoprijevozu, narušio ugled, glas, čast i ime tvrtke time što je prošle godine stupio u “nezakoniti štrajk glađu“. Ipak smo mi pravna država.

Opća korist

Ministrova supruga u poslu s državnim fondom

Đuro Popijač, ministar gospodarstva, prije dolaska na sadašnju funkciju zalagao se u HUP-u za smanjenje parafiskalnih nameta. Sada se pak ispostavilo, otkriva bussines.hr, da je njegova supruga direktorica tvrtke koja je najveći pojedinačni privatni korisnik jednog takvog nameta. Marina Popijač direktorica Sunčanih šuma u vlasništvu Jake Andabaka upravlja sa 10.000 hektara šuma i za njih potražuje isplatu 700 tisuća kuna iz državnog Fonda za općekorisnu funkciju šuma (OKFŠ). Fond financiraju pravne osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost izdvajajući dio prihoda, a prošle godine u njega se slilo 420 milijuna kuna.

Komentara 2

Avatar seneka
seneka
12:27 15.09.2011.

Žene obično misle na nježnik,a muškarci na mindju. To je prava istina,šta se stidite!

OB
-obrisani-
18:39 15.09.2011.

vidim da gospodinu ediju smeta posveta još jedne katoličke crkve! tako je to kad je čovjek vrag, pa mu smeta križ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?