Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.11.2009. u 18:12

Zdravko Mamić u svojoj teatralnoj obrani nije prezao ni od vulgarnih izraza i mahanja snopom novčanica u sudnici, što je suca dovodilo do očaja.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, kojega zagrebački Općinski sud tereti za torbarenje dionicama HT-a, u svojoj teatralnoj obrani nije prezao ni od vulgarnih izraza i mahanja snopom novčanica u sudnici, što je suca dovodilo do očaja. Ljutiti Mamić pohvalio se da je on ozbiljan burzovni igrač čiji poslovi vrijede milijune, dok za desetke paketa dionica HT-a bahato govori da su ‘sitne pare’ zbog kojih se on ne misli blamirati. U sklopu Mamić showa optuženik je uspio ustvrditi da je ‘bit suđenja da se napravi predstava’, ali i da je ‘ovo politički progon’. Valjda se već uživio u svoju buduću ulogu zagrebačkog gradonačelnika.

Niko Lozančić - vitez 
od debele kože

Niko Lozančić primio je iz hrvatske državne kase u posljednjih deset godina oko 600 tisuća kuna invalidske mirovine, iako nema ni dana staža u Hrvatskoj, a kao zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH, gdje prima plaću od dvadesetak tisuća kuna, nema ni po kojoj osnovi pravo primati hrvatsku mirovinu od čak 5250 kuna. Sada se pak ovaj vitez od debele kože odbija javiti hrvatskom sudu i čak je napisao pismo u kojem se izruguje sutkinji i sustavu skrbi za Hrvate izvan Hrvatske. Pravi političar novog kova.

Šaman Hodak 
saunom liječi gripu

Lički šaman Luka Hodak prvi je prihvatio ideju da sauna ubija viruse. Osokoljen izjavom ministra Milinovića, u svom šatoru već priređuje obred koji, pogađate, liječi svinjsku gripu.

Saborski zastupnik i bivši sindikalac kao socijalni slučaj

Boris Kunst, saborski zastupnik HDZ-a i bivši sindikalni čelnik, prijavio je u imovinskoj kartici da prima plaću od 16,7 tisuća kuna, ali se smatra siromašnim. Kunst, naime, živi u gradskom stanu i plaća povlaštenu najamninu od svega nekoliko stotina kuna mjesečno. Kako takvo pravo u Zagrebu imaju obitelji čija primanja ne prelaze 50 posto prosjeka, teško je shvatiti što bogati bivši sindikalist traži u ‘socijalnom’ Bandićevu stanu.

Komentara 1

RA
ramirna
14:26 19.11.2009.

ovaj jurković je očiti prikaz nekoga tko želi sve diskreditirati nije pizdio o sudcu što je oslobodio jelavića a sada mu smeta što je mamić kupio dionice kao da je to neki zločin u odnosu na jelavićev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?