Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.02.2011. u 12:00

Prodavačica koja se odazove molbi kupca da mu prereže pecivo i unutra ubaci deset deka parizera izlaže se riziku da plati kaznu od pet tisuća kuna, a njezin poslodavac deset puta veću.

Darko Milinović, ministar zdravstva, odlučio je uvesti red u hrvatske prodavaonice. Prema pisanju Slobodne, u Zadru su na teren već izišli njegovi sanitarni inspektori odlučni da prekinu praksu prodaje sendviča u malim trgovinama. Prodavačica koja se odazove molbi kupca da mu prereže pecivo i unutra ubaci deset deka parizera izlaže se riziku da plati kaznu od pet tisuća kuna, a njezin poslodavac deset puta veću. Nakon što su zabranjeni jeftini sendviči, nema druge nego da narod počne jesti – kolače.

Zajmoprimci prvog reda

Seljačkom bunom do reprograma kredita


Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, odlučio je da će država reprogramirati kredite poljoprivrednicima. Zašto samo njima, a ne i svima ostalima koji se guše u kreditnim zaduženjima?

Nevjernici i antikristi

Hvalio Isusa i Mariju bez građevinske dozvole


Željko Gudelj, bivši načelnik općine Viškovci, postavio je iznad glavne prometnice veliku željeznu konstrukciju na kojoj je pričvrstio žuta neonska slova kojima je ispisao “Hvaljen Isus i Marija”. Glas Slavonije piše da je novi načelnik Branko Prodanović konstrukciju po nalogu inspektora morao skinuti jer nije imala građevinsku dozvolu i bila je opasnost u prometu, ali Gudelj u svemu vidi prste “nevjernika i antikrista”.

Novi trendovi u HAC-u

Naglo pao interes za financiranje arheologije


Mirjana Sanader, supruga bivšeg premijera, našla se pod sumnjama Državnog odvjetništva. Kako piše Nacional, sve je više indicija da je Mirjana Sanader koristila utjecaj na supruga kako bi osobno profitirala kroz razna formalna i prikrivena sponzorstva, kojima se pomagalo njezinu arheološkom radu i njoj osobno. Istražuje se i zašto je od 2003. do 2010. HAC na arheologiju utrošio više od pola milijarde kuna. Zanimljivo, nakon što je Sanader pobjegao s premijerske funkcije, HAC je poslao priopćenje kako odustaje od plaćanja svih ugovorenih troškova za nova arheološka istraživanja. Dosta im je kopanja po prošlosti.

Komentara 13

OB
-obrisani-
13:44 16.02.2011.

Da li pri prolasku kroz Viškovce moramo na krovu auta imati instaliran neonski natpis sa odzdravom \"Navijeke!\", ili to po vlastitom nahođenju?

JU
julio
14:06 16.02.2011.

Bravo Darko tako treba , što oni imaju marendavat jeftino, kad mogu kao i ti u saborski restoran kompletan ručak 10 kuna.

SR
sta_reci
13:27 16.02.2011.

E, pa sad nek financiraju Karamarka i njegova iskopavanja. Za promjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?