Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 205
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.11.2010. u 11:59

Sanader je poručio da ne živi od plaće

Ivo Sanader nije podigao zastupničku plaću koja mu pripada za nekoliko sati koliko je boravio u klupama, poručuju iz Sabora. On poručuje da plaću od Sabora neće ni tražiti. Ne živi on od plaće.

Kanalizacijski ispust spojio na izvor vode

Neven Milanović iz Rogoznice nije samo bespravni graditelj nego i pravi inovator u toj kategoriji. Kako piše Slobodna Dalmacija, neimar Milanović proveo je u djelo suludu ideju i kanalizacijski ispust iz svoje hacijende spojio izravno na izvor pitke vode. Taj jedinstven građevinski pothvat otkrili su radnici Elektre kada su na predjelu Šepurine kopali kanal za postavljanje novoga kabela. Vodom iz podzemnog izvora Šepurine natapalo se bivše rogozničko polje, ali se na sreću ne koristi za piće. 

Osuđeni kriminalac pokušao ući u Banske dvore

Damir Polančec iskoristio je do posljednjeg dana svoje pravo da dvanaest mjeseci nakon izlaska iz Vlade prima plaću u Banskim dvorima. Kad je došlo vrijeme, Polančec je krenuo u Vladu podići svoju radnu knjižicu, ali se neugodno iznenadio što ga na porti nisu pustili u zgradu, već mu je šef kadrovske službe osobno donio knjižicu. Takvo preuzimanje radne knjižice toliko je potreslo Polančeca da se požalio novinarima kako je potvrdu o preuzimanju potpisao na prozorskoj dasci, zbog čega se osjećao “jadno kao zadnje smeće”. Polančec se jada da se nije nadao kako će se prema njemu “ponašati kao prema običnom kriminalcu s ceste”. Ima pravo, on nije običan kriminalac s ceste. On je bivši potpredsjednik Vlade osuđen na zatvorsku kaznu, a suđenje za Podravku tek ga čeka.

Ključne riječi

Komentara 8

MM
Mladen Miletić
23:43 06.11.2010.

U čemu je razlika ? Osuđeni kriminalac je pokušao ući u Banske dvore; dok vidimo neosuđeni slobodno ulaze i izlaze ...

JA
jalnus
13:25 06.11.2010.

Dr Ivo Sanader zivi od dividendi na kapital koji je stekao pretvarajuci jednu fasisticku stranku u stranku gradjanske desnice. Za taj posao u Hrvatskoj nitko nije imao hrabrosti. Osim njega.

DE
deoderi
18:55 06.11.2010.

Ne kužim kakve veze ima osuđeni kriminalac sa samostalnom Hrvatskom, kao što mi nije jasno niti kakve veze HDZ ima sa desnicom!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?