Naslovnica

Zastupnici se lijepo zabavili igrajući curling

Mada su zastupnici redom padali gurajući kamen po ledenoj plohi, uspjeli su pobijediti uvijek neugodne Britance
11. veljače 2011. u 12:00 5 komentara 2 prikaza
curling (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Marijana Petir s metlom u ruci predvodila je muške kolege, saborsku reprezentaciju u curlingu da na ledu Trga bana Jelačića odigraju međunarodni susret s ekipom britanskog veleposlanstva. Mada su zastupnici redom padali gurajući kamen po ledenoj plohi, uspjeli su pobijediti uvijek neugodne Britance. Što će zastupnici smisliti idući tjedan da ne moraju sjediti u sabornici? Hoće li odigrati partiju golfa protiv Ureda bivšeg predsjednika ili je možda vrijeme za kriket i porciju jagoda sa šlagom?

Tisuću i jedan dan

Vojvotkinja od Remetinca i rogovi u vreći

Dinko Burić, zastupnik HDSSB-a, upornim ruganjem na račun kolega iz HDZ-a uspio je posvaditi Vladimira Šeksa i Luku Bebića. Hoće li ih pomiriti ‘vojvotkinja od Remetinca’ doznat ćemo u nastavku ove sapunice.

Lažna uzbuna

Lukavi Marin potpirio nadu u izvanzemaljce

Marin Kiselić zvani Anđelko iz sela Bulinca pored Bjelovara razočarao je ufologe koji su povjerovali da je u Hrvatsku pala vatrena kugla izvanzemaljskog porijekla. Opožarenu livadu u Bulincu koju su satima gasili vatrogasci nije zapalila vatrena kugla, već lukavi Marin kojem se nije dalo kositi livadu pa je potpalio suhu travu i korov jer mu je to lakše i jeftinije. A možda postane i skuplje, ako mu vatrogasci ispostave račun.

U vis, u vis

Samo je nebo granica za obitelj Kerum

Igor Sapunar, 23-godišnji nećak splitskog gradonačelnika Željka Keruma, pronašao je interes u projektu od kojeg odustao veliki i moćni IGH. Sapunar je kupio za četrdeset milijuna kuna od IGH tvrtku Kila i sprema se izgraditi sedam nebodera visine petnaest katova vrijednih 75 milijuna eura.

Mladi Sapunar tako će napraviti ono što navodno ne može ni Grad Split, ni IGH - izgradit će osamsto ‘jeftinih stanova’ za brojne splitske podstanare. Zašto je ovaj mladi poduzetnik tako skroman pa ne izgradi još više nebodere, po tridesetak ili stotinjak katova? Kada živiš u Splitu i Kerumov si nećak, samo ti je nebo granica.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • jankoprekobrda:

    Oni se lijepo zabavljau vec 20 godina dok nacija i drzava propada u svakom mogucem obliku. Sve ih pospremiti u Sibir na vijeciti led da se nastave zabavlljati do kraja zivota, vijerujem da ce nam Rusi za malu odstetu dati ... prikaži još!i prostor da ih tamo preselimo.

  • Fra tetka:

    Dokono svečenik i jariće krsti

  • 1st-opinion:

    Uvazeni clanovi Sabora ince pripadnici mafijaskih organizacija HDZ, SDP i... se lijepo zabavljaju na racun nacije, malo vi gurnemo vama pa vi vratite nama i tako to traje vec od 1991.