Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.02.2011. u 12:00

Mada su zastupnici redom padali gurajući kamen po ledenoj plohi, uspjeli su pobijediti uvijek neugodne Britance

Marijana Petir s metlom u ruci predvodila je muške kolege, saborsku reprezentaciju u curlingu da na ledu Trga bana Jelačića odigraju međunarodni susret s ekipom britanskog veleposlanstva. Mada su zastupnici redom padali gurajući kamen po ledenoj plohi, uspjeli su pobijediti uvijek neugodne Britance. Što će zastupnici smisliti idući tjedan da ne moraju sjediti u sabornici? Hoće li odigrati partiju golfa protiv Ureda bivšeg predsjednika ili je možda vrijeme za kriket i porciju jagoda sa šlagom?

Tisuću i jedan dan

Vojvotkinja od Remetinca i rogovi u vreći

Dinko Burić, zastupnik HDSSB-a, upornim ruganjem na račun kolega iz HDZ-a uspio je posvaditi Vladimira Šeksa i Luku Bebića. Hoće li ih pomiriti ‘vojvotkinja od Remetinca’ doznat ćemo u nastavku ove sapunice.

Lažna uzbuna

Lukavi Marin potpirio nadu u izvanzemaljce

Marin Kiselić zvani Anđelko iz sela Bulinca pored Bjelovara razočarao je ufologe koji su povjerovali da je u Hrvatsku pala vatrena kugla izvanzemaljskog porijekla. Opožarenu livadu u Bulincu koju su satima gasili vatrogasci nije zapalila vatrena kugla, već lukavi Marin kojem se nije dalo kositi livadu pa je potpalio suhu travu i korov jer mu je to lakše i jeftinije. A možda postane i skuplje, ako mu vatrogasci ispostave račun.

U vis, u vis

Samo je nebo granica za obitelj Kerum

Igor Sapunar, 23-godišnji nećak splitskog gradonačelnika Željka Keruma, pronašao je interes u projektu od kojeg odustao veliki i moćni IGH. Sapunar je kupio za četrdeset milijuna kuna od IGH tvrtku Kila i sprema se izgraditi sedam nebodera visine petnaest katova vrijednih 75 milijuna eura.

Mladi Sapunar tako će napraviti ono što navodno ne može ni Grad Split, ni IGH - izgradit će osamsto ‘jeftinih stanova’ za brojne splitske podstanare. Zašto je ovaj mladi poduzetnik tako skroman pa ne izgradi još više nebodere, po tridesetak ili stotinjak katova? Kada živiš u Splitu i Kerumov si nećak, samo ti je nebo granica.

Komentara 5

JA
jankoprekobrda
12:22 11.02.2011.

Oni se lijepo zabavljau vec 20 godina dok nacija i drzava propada u svakom mogucem obliku. Sve ih pospremiti u Sibir na vijeciti led da se nastave zabavlljati do kraja zivota, vijerujem da ce nam Rusi za malu odstetu datii prostor da ih tamo preselimo.

FT
Fra tetka
15:09 11.02.2011.

Dokono svečenik i jariće krsti

1O
1st-opinion
15:50 11.02.2011.

Uvazeni clanovi Sabora ince pripadnici mafijaskih organizacija HDZ, SDP i... se lijepo zabavljaju na racun nacije, malo vi gurnemo vama pa vi vratite nama i tako to traje vec od 1991.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?