Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.02.2012. u 12:00

Zorić je pokušao prikriti da je od države u 2010. godini za svoju proizvodnju “utržio” oko tri milijuna kuna potpora i poticaja

Branko Zorić, potpredsjednik Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka i jedan od vođa traktorskog prosvjeda, gostujući u HTV-ovoj emisiji Otvoreno pokušao je prikriti da je od države u 2010. godini za svoju proizvodnju “utržio” oko tri milijuna kuna potpora i poticaja. Jasno je zašto skriva taj podatak. Riječ je o svoti za koju prosječni hrvatski radnik treba raditi cijeli svoj radni vijek od 40 godina. Najbolje da svi vratimo radne knjižice, uzmemo potpore za traktor i krenemo musti – državu.

Degutantno

Dvostruka mjerila Jadrana Lazića

Jadran Lazić, poznati fotoreporter, objavljivanje fotografija mrtve Whitney Houston nazvao je ‘degutantnim’. ‘Nikada to ne bih učinio’, kaže Lazić koji se proslavio - slikama mrtvog Brežnjeva.

Outsourcing

Linić treba naplatu dugova prepustiti stručnjacima


Slavko Linić, ministar financija, muku muči s 42 milijarde kuna neplaćenih računa.

Državi poreze i doprinose duguje čak 1,778 milijuna tvrtki, obrtnika i građana pa sada ministar razrađuje ideju s objavljivanjem imena dužnika na stupu srama. 
Kako je većina dužnika provjereno besramna, teško da će ih i ovaj potez natjerati na plaćanje dugova. 
Mnogo bi bolje bilo da se Linić pobrine za efikasnu naplatu postojećih dugova samo što posao treba prepustiti stručnjacima. Uz nekoliko telefonskih poziva doznat će tko se u Hrvatskoj bavi utjerivanjem dugova i posao se može outsourcat, prenijeti na ljude vične tome, vrlo brzo. Uz malu proviziju, prekaljeni će eksperti početi zivkati telefonom i predstaviti dužnicima moguća rješenja. Dugovi bi se učas prepolovili.

Komentara 11

NA
nadaparabola
12:21 25.02.2012.

Svaka čast Edi.

OS
osica
12:34 25.02.2012.

onaj tko nikad nije plaću zaradio Hrvatkom tržištu - a \" da je pritom bez veza i vezica i politički neutralan \" - nema pojma, doslovce , nema pojma o privatnom, poslu, obvezama..... i svemu ostalom. \" Na državnim, lokalnimalnim sisama - imamo puno sposobnih tvrtki\" - ostali Krv piš...... Da će država angažirati \"firme za naplatu dugova\" - ma super. jer će opet će netko dobiti posao od države, ako je podoban, a ljudi koji primaju plaću da to čine po zakonu, neka na poslu riješavaju križaljke, piju kavu.....

BB
brle brkić
16:59 25.02.2012.

Gdje se može prijavit za dvadesetak krava i najveći traktor ija bi malo muzo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?