Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Zašto Bujanec jedini objavljuje da Thompson pjeva u Osijeku

thompson osijek (1)
Marko Mrkonjic/PIXSELL
10.10.2013. u 12:43

Kakav god kome bio, Bujančev talk show zvan “Bujica” čak i politički neutralnom gledatelju pruža osjećaj da je bolje informiran

Kod g. Bujanca se sinoć razgovaralo o ulozi latinično-ćiriličnih ploča u noćnom blagdanskom ozračju Vukovara. U utorak navečer, na misteriozni Dan neovisnosti, pred vukovarskom policijskom stanicom članovi Josićevog stožera blagdan su proslavili oduševljeno dižući na ruke Igora Gilju, mladog policajca kojeg je policija pustila pošto je izjavio da je on skinuo ploču koju je čuvao s još pet kolega u odorama.

U isto vrijeme na istom dijelu Slavonije, u nedalekom Osijeku (sto km, tu negdje), pet tisuća mlađih ženskih i muških osoba pjevalo je “Čavoglave” na Thompsonovu koncertu. To se lijepo vidi u opširnoj reportaži (novinarke: Martina Družinec i Biljana Kovačić) koju je Bujanec pustio tijekom razgovora sa svojim sinoćnjim gostom Stevom Culejem (Stivom), miroljubivim i izuzetno suvislim ratnim zapovjednikom specijalaca u Vinkovcima, kojega bi trebale u goste pozivati i veće TV, ali se nisu sjetile.

Iskusni i ozbiljni Stevo Culej Stiv je lijepo rekao da je bilo glupo od pretpostavljenih da baš Igoru Gilji, čiji je otac poginuli vukovarski branitelj, povjere da čuva ploču. Ni na jednoj TV nismo saznali tko je bio Giljin otac. Ni na jednoj drugoj TV, u tematskim društveno-političkim pregledima o tome kako se slavio Dan neovisnosti, kojeg voditelj zove Dan nezavisnosti, nije bilo ni riječi ni slike o koncertu u Osijeku, iako su na pres-konferenciju uredno došle sve medijske velesile. Prema tome dabome: kakav god kome bio, Bujančev talk show zvan “Bujica” čak i politički neutralnom gledatelju pruža osjećaj da je bolje informiran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?