Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.02.2013. u 12:00

Pavelić je utvrdio i da privatni sjekači dnevno obrade gotovo dvaput više drva od zaposlenika HŠ-a koji, primijetio je, čim dobiju stalni posao, nabave liječničku potvrdu da ne mogu dići ništa teže od dva kilograma

Ivan Pavelić, predsjednik uprave Hrvatskih šuma, objavio je podatke o tragikomičnoj strukturi zaposlenih u tom javnom poduzeću koje planira otpustiti oko 2500 ljudi, mahom u administraciji. Istovremeno im kronično nedostaju sjekači pa 40 posto sječe stabala obavljaju angažirani privatnici. Pavelić je utvrdio i da privatni sjekači dnevno obrade gotovo dvaput više drva od zaposlenika HŠ-a koji, primijetio je, čim dobiju stalni posao, nabave liječničku potvrdu da ne mogu dići ništa teže od dva kilograma. Radi li uopće netko u Hrvatskim šumama?

B. Borzan potvrdila učenje V. Vukadina o štiklama

Biljana Borzan, članica Predsjedništva SDP-a, imala je manjih teškoća s uspinjanjem na pozornicu osječkog kina Urania gdje je Kukuriku koalicija predstavljala Ivicu Vrkića, kandidata za gradonačelnika. Borzan se na binu uspela tek iz trećeg pokušaja jer su joj štikle dva puta zapele za “jako čudne stepenice” pa se na kraju morala izuti i uz Vrkićevu pomoć savladati gravitaciju. Odmah se pohvalila da “uvijek uspije savladati prepreke” te je najavila da će odmah kupiti nove štikle jer su joj ove oštećene. Sada se vidi koliko je mudar bio savjet Vinka Vukadina, licenciranog medijskog trenera koji je savjetovao političarkama iz HDZ-a da ubuduće ne bi smjele nositi štikle.

Hrvatski plinovi i Linićevi pusti snovi

Slavko Linić, ministar financija, objavio je u Jutarnjem plan za izlazak iz krize koji ukratko glasi: Hrvatska će početi izvoziti plin i struju. Nije još otkrio kome ćemo izvoziti taj plin – Kataru ili Rusiji?

Obnovio kulu u izvornom obliku pa dobio po prstima

Antu Samardžiću, vlasnika tvrtke Cipicco, optužio je Jutarnji za kulturocid jer je na 500 godina staroj utvrdi, kaštelu Pavla Cipika u Kaštel Novom, dogradio “čardak” na vrhu kule. Investicija u budući hotel dosad je teška oko 75 milijuna kuna, a realizacija se rasteže već godinama zbog čestih zabrana nastavka gradnje. Sporni “čardak” bio je zapravo sastavni dio utvrde (mašikul) s puškarnicama iz 1512. godine, ali nekima je teško provjeriti povijesne izvore.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:16 05.02.2013.

Ivan Pavelić, predsjednik uprave Hrvatskih šuma, objavio je podatke o tragikomičnoj strukturi zaposlenih u tom javnom poduzeću koje planira otpustiti oko 2500 ljudi, mahom u administraciji. Istovremeno im kronično nedostaju sjekači pa 40 posto sječe stabala obavljaju angažirani privatnici. Pavelić je utvrdio i da privatni sjekači dnevno obrade gotovo dvaput više drva od zaposlenika HŠ-a koji, primijetio je, čim dobiju stalni posao, nabave liječničku potvrdu da ne mogu dići ništa teže od dva kilograma. Radi li uopće netko u Hrvatskim šumama? ............... Da, da ali ...“ne damo šume“, na damo mi ni škverove (u Brodotrogiru 2 zavarivača). Tko nas je opljačk“ o?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?