Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiv ples

Žiri Plesa sa zvijezdama u suzama pratio izvedbu Čovjeka bez lica

Tuga u maksimirskoj loži
Foto: Marko Lukunić
1/2
04.10.2011.
u 20:23

Ratni veteran je s partnericom plesao rumbu na skladbu posvećenu obiteljima poginulih vojnika.

J.R. Martinez, ratni veteran i bivši glumac u sapunicama, oduševio je žiri i publiku u američkoj verziji Plesa sa zvijezdama, Dancing with the Stars, do te mjere da su skoro svi u studiju morali zaplakati. Ni Martinez, kojemu je lice ostalo teško oštećeno nakon što je u Iraku prešao preko mine, nije mogao zadržati suze, kao ni njegova plesna partnerica Karina Smirnoff.

Dvojac je plesao rumbu na skladbu Tima McGrawa "If You're Reading This", koja je posvećena obiteljima poginulih vojnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije