Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedila mu ruku?

Ženu optužili za napad na policajca – grudima!

grudi
Foto: Filip Brala/PIXSELL
20.07.2015.
u 22:00

Suci nisu povjerovali u priču 30-godišnjakinje iz Hong Konga, već su je optužili da je napala policajca i da je svoje grudi koristila kao adut

Ng Lai-ying, 30-godišnjakinja iz Hong Konga, optužena je za napad na policajca i to – grudima!

Žena je uhićena nakon prosvjeda koji su održani 1. ožujka u Hong Kongu. Na sudu je kazala kako ju je taj dan policajac zgrabio za torbicu, ali da je usput uhvatio i njezine grudi  te da je ona nakon toga vrisnula: "Nepristojan napad!".

Međutim suci nisu povjerovali u njezinu priču, već su je optužili da koristi svoj ženski spol kao adut kojim bi dokazala da ju je policajac zlostavljao. Suci su to prozvali zlonamjernim činom, prenosi Metro.

Policijski službenik Chan Ka-po tvrdio je pak kako ga je 30-godišnjakinja napala grudima i ozlijedila mu ruku iako se ne navodi o kakvim se ozljedama radilo.

Komentara 8

Avatar jebb
jebb
22:32 20.07.2015.

Ha, ha, ha... Ja bih joj dozvolio ne samo da me ozlijedi, nego da me bas izmasakrira...

Avatar ivo587
ivo587
00:40 21.07.2015.

u večernjem rade očito neki teenageri.

DU
Deleted user
01:12 21.07.2015.

Bolje i grudima nego sakom, kamo srece da sam zrtva tj . policajac u HK...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije