Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Završila u zatvoru jer 10 godina u videoteku nije vratila film na VHS kazeti

'05.10.2010. Oporovecka, Zagreb - U prostoru Jadranfilma u zagrebackoj Dubravi danas je unisteno preko 100000 piratskih video kazeta i dvd-a. koji su u proteklom razdoblju zaplijenjeni od prodavaca. P
Foto: 'Patrik Macek/PIXSELL'
15.06.2015.
u 23:07

Amerikanka Kayla Michelle Finley završila je iza rešetaka jer deset godina u videoteku nije vratila posuđenu VHS kazetu s romantičnom komedijom 'Za sve je kriva svekrva'.

Kayla Michelle Finley iz američke savezne države Južna Karolina našla se u nesvakidašnjim problemima zbog filma s Jennifer Lopez 'Za sve je kriva svekrva' na VHS kazeti koju je zaboravila vratiti u videoteku čak punih 10 godina. 

Njena zaboravnost koštala ju je slobode jer je zbog nevraćene kazete 27-godišnja Amerikanka završila u zatvoru, prenosi Metro

Sve se to odvilo nakon što je nesretna Kayla stigla u policijsku postaju kako bi prijavila jedno kazneno djelo. Policajci su utvrdili da je za djevojkom raspisana tjeralica jer od 2005. godine nije vratila film u videoteku. Odmah je uhićena, a zbog hitne krađe noć je provela u pritvoru.Osim noći iza rešetaka djevojka je dobila i novčanu globu od 2000 američkih dolara, a sve zbog obične VHS kazete iz videoteke koja je inače odavno zatvorena.

-Nisam kriminalka, no djelatnici policijske postaje u Pickens County omogućili su mi da se osjećam baš tako- kazala je djevojka nakon izlaska iz pritvora.

Policajci tvrde da su djevojci poslali pismena upozorenja još prije devet godina, no ona kaže da baš ništa nije dobila na kućnu adresu.

>>Za nostalgičare - uživanje u VHS efektu na YouTubeu

>>Evo što vas sve podsjeća na 80-e i 90-e!

Komentara 6

OR
orao10
03:10 16.06.2015.

Ko ti je kriv kad si balkanac a nisi amerikanac

HA
hackerz165
11:13 16.06.2015.

Who cares?!

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
16:47 21.06.2015.

Gluposti, ja imam punu knjižnicu nevraćenih kazeti i DVD's i nikome ništa. Obična propaganda protiv USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije