Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šteta oko 60.000 $

Zapalio kuću pokušavajući ubiti pauka

pauk
Foto: Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL
16.07.2014.
u 18:05

Iz vatrogasne službe u Seattleu izvijestili su da im je muškarac ispričao kao je u svojoj praonici pokušavao ubiti pauka upotrebljavajući boju u spreju i upaljač kada je vatra zahvatila zid

Jedan muškarac u Seattleu u SAD-u u utorak je nehotice izazvao požar u svojoj unajmljenoj kući u pokušaju da ubije pauka, javlja komonews.com.

Iz vatrogasne službe u Seattleu izvijestili su da im je muškarac ispričao da je u svojoj praonici pokušavao ubiti pauka upotrebljavajući boju u spreju i upaljač kada je vatra zahvatila zid. Požar se počeo širiti a muškarac je pobjegao iz kuće.

Požar je naposljetku ugašen, a je li pauk preživio, nije poznato. Šteta zbog požara procjenjuje se na više tisuća dolara. Kako su izvijestili iz vatrogasne službe u Seattleu, popravci na kući stajat će oko 40.000 dolara, a 20.000 dolara zamjena predmeta u kući.

>> Na Ultri izbio manji požar, gasili ga protupožarnim aparatima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije