Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro pogledajte

Vidite li drugog muškarca na ovoj fotografiji? Sve ih je vrijeme promatrao skriven u sjeni

most
Foto: Reddit
1/2
24.03.2015.
u 08:29

Autor fotografije kazao je kako ni on ni prijatelj koji je bio s njim nisu primijetili da ih je netko promatrao 20 minuta

Fotografija mosta u Los Angelesu koju je objavio korisnik Reddita izazvala je velik interes nakon što je netko primijetio kako se na njoj ne nalazi samo fotograf. Ako se dobro zagledate, primijetit ćete kako se uz fotografa, na fotografiji nalazi još jedan muškarac skriven u sjeni.

Autor fotografije kazao je da ni on ni prijatelj koji je bio s njim nisu primijetili kako ih je netko promatrao 20 minuta.

Foto: Reddit

>> Fotka klinca koji uživa u tučnjavi navijača osvojila internet

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Renaldo
Renaldo
09:59 24.03.2015.

To je Jihadi John! Odmah sam ga prepoznao. Zbrisao iz ISIL-a i stavio je reibanice na oči da ga ne prepoznaju.

HR
hromcan
09:42 24.03.2015.

BOLESNOOOO

KO
Korisniche
13:43 24.03.2015.

lažu to im je frend gore...bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije