Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO SREĆE

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Preživio dva napada medvjeda u istom danu: 'Mislio sam da je to kraj'

Todd Orr
Foto: Facebook
1/4
03.10.2016.
u 21:17

Mislim da mi je ruka slomljena, ali noge su dobro, unutarnji organi su dobro, oči su dobro, kaže Orr u videu

Amerikanac je preživio dva napada grizlija u jednom jutru time što se pravio da je mrtav.  

Kako prenosi USA Today, Todda Orra iz Montane, dok se u subotu nakon pješačenja u prirodi vraćao u svoje vozilo, dvaput je u 10 minuta napao isti medvjed, ženka s dva mladunčeta.  

Muškarac (50) koristio je sprej i pravio se da je mrtav kako bi preživio napade, a potom se odvezao u 27 km udaljenu bolnicu.  

- Mislio sam da je to kraj - objavio je na Facebooku.

Orr je na toj društvenoj mreži objavio i fotke i video koji bi nekima mogli biti uznemirujući, a na kojima se vidi sva težina njegovih ozljeda.  

- Dobro mi je zahvatila glavu. Ne znam što mi je ispod kape... Mislim da mi je ruka slomljena, ali noge su dobro, unutarnji organi su dobro, oči su dobro - kaže Orr u videu.  

Šerif okruga Madison Roger Thompson rekao je da je Orr dobro postupio u napadima i da je imao sreće. Dvostruki napad istog medvjeda je kao da vas dvaput pogodi munja, slikovito je objasnio.  

- Mislim da bi trebao kupiti listić za loto - rekao je šerif.

>> Našao se oči u oči s velikom zvijeri i prošao samo s ogrebotinama

>> Čovjek će prije poginuti od pčela nego od medvjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije