Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILA I SELFIE

Učiteljici s neba palo 11.000 $. Pogodite što je učinila s novcem

novac,učiteljica
Foto: WBTV3News screenshot
08.04.2014.
u 10:28

Učiteljica Sherry Whitesides (42) uputila se prošlog tjedna u društvu 12-godišnjeg sina u centar grada. A onda je novac počeo padati po njihovom autu

Ne sluteći da će se uobičajena vožnja pretvoriti u jedno od ''najluđih'' iskustava u životu, učiteljica Sherry Whitesides (42) uputila se prošlog tjedna u društvu 12-godišnjeg sina u centar grada Welles Farga u Južnoj Karolini.

Majka i sin uživali su u razgovoru kada su odjednom uočili da ispred njihova auta s neba padaju novčanice, piše Daily MailSherry je zaustavila vozilo i izašla. Ugledala je gomilu ''svježih'' novčanica od 100 dolara.

– Bile su ružičaste i plave boje. Pomislili smo kako ovo nije stvarno – kazala je majka koja je nakon početnog šoka iskoristila priliku za nesvakidašnje fotografiranje. Izvadila je mobitel i uslikala ''selfie'' sa sinom ispred gomile novca. A zatim je učinila neočekivano – skupila je novčanice s ceste i odvezla se do najbliže policijske stanice.

Objasnila je da nije bilo teško pronaći vlasnika jer su papiri s njegovim podacima ležali među novcem. Kazala je i da je najprije otišla do njegove banke, ali je poslovnica bila zatvorena.

– Napravili smo ispravnu stvar. Bog me je s razlogom doveo u tu situaciju – zaključila je poštena učiteljica. Policija je pronašla vlasnika novca. Ustanovljeno je da ga je u torbi prevozio na krovu automobila odakle je i ispao.

>>Znate li gdje se nalaze mostovi s novčanica eura?

Komentara 2

MI
MIMIKA
07:09 09.04.2014.

dobro bih razmislio u ovoj besparici

Avatar bojlere
bojlere
09:54 09.04.2014.

Svaka čast, učiteljice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije