Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U SRBIJI

U kući pronašli 300 zmija, preko djevojčice (6) pretrčao gušter dok je spavala

zmija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
14.06.2016.
u 12:27

Predsjednik udruge Pomoć divljim životinjama tvrdi da postoji mogućnost da na tom mjestu ima i više od 1000 zmija

Stotine zmija bjelica preplavile su štalu adaptiranu u kuću kod Boljevca u Srbiji u kojoj živi obitelj s troje djece, pišu tamošnji mediji.

- Bio sam vani, kada se čuo strahovit vrisak moje supruge. Kada sam ušao u kuću nekoliko zmija je bilo po podu. Šuškalo je nešto i kod zidova. Čim sam ih uočio, počeo sam štapom udarati po lamperiji kada su odjednom sa svih strana nagrmjele zmije - ispričao je Milan Šimunović (47), prenosi Blic

Šimunović je za Novosti rekao i da se najmlađa kći, šestogodišnja Laura požalila da je, dok je spavala, preko nje "pretrčao gušter". 

Općina je njemu, supruzi Verici i njihovoj djeci osigurala smještaj te pozvala nišku tvrtku Zoo planet koja je procijenila da je u kući utočište pronašlo oko 300 gmizavaca. Dušan Stojanović, predsjednik udruge Pomoć divljim životinjama, tvrdi pak da postoji mogućnost da na tom mjestu ima i više od 1000 zmija. Predsjednik općine Nebojša Marjanović rekao je da su zmije najvjerojatnije tijekom zime položile jaja u stajsko gnojivo uz kuću, a gmizavci su se izlegli čim su došli topliji dani. Sumnja se da osim bjelica na tom području ima i otrovnih poskoka.

>> Zmije se 'doselile' u gradove, love ih oko bolnice, u pekarnici...

>> Strava u kupaonici: Velika zmija ugrizla ga za penis

Komentara 6

BO
bojnik
09:05 20.06.2016.

Ma nema problema, ako zmija ugrize svrbijanca, uginuti ce.

Avatar navijač
navijač
12:33 19.06.2016.

Stvarno su ugroženi sad ih mrze i zmije a to je toliko dobar i pitom narod koji nebi ni mrava zgazio i nika nelažu.

DU
Deleted user
23:53 22.06.2016.

Obitelj s troje djece živi u staji u kojoj su se izlegle stotine zmija! Hej, Usraše, doći ćete vi kod Onog gore kojem se molite za svoju dušu kamenu! Pokazat će vam prstom smjer i reći: "Marš u onu rupu ognjenu! Tamo će ti Lucika pokazati na koju goruću kladu da sjedneš i do vječnosti razmišljaš o troje nevine dječice u staji punoj zmija."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije