Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Riječno čudovište'

TV voditelj tijekom ronjenja neočekivano naišao na 6 metara dugu anakondu

Susret s anakondom
Foto: Youtube
1/3
21.05.2014.
u 09:00

Jeremy Wade je u Brazil došao kako bi otkrio koje je to riječno čudovište odgovorno za smrt muškarca iz brazilskog Porto de Moza

Anakonda duga šest metara i teška više od 90 kilograma iznenadila je Jeremyja Wadea, voditelja TV emisije o riječnim "čudovištima", dok je ronio rijekom Amazonom.

Jeremy je u Brazil došao kako bi otkrio koje je to riječno čudovište odgovorno za smrt muškarca čije je tijelo pronađeno zdrobljenih kostiju i puno modrica po vratu i torzu, piše Daily Mail. Voditelj se tijekom ronjenja doslovno spotaknuo na golemu zmiju.

- Pogledajte kolika je! Naletio sam na potencijalnog ljudoždera - rekao je 58-godišnji Jeremy u svojoj emisiji. Tijekom svog boravka u Porto de Mozu otkrio je da postoji nekoliko slučajeva nestalih ljudi na području rijeke. Kada se licem u lice susreo s anakondom zaključio je da je otkrio "počinitelja".

U emisiji Animal Planeta "Riječna čudovišta" Jeremy Wade diljem svijeta traga za ružnim i, u mnogim slučajevima legendarnim, stvorenjima koja vrebaju u mutnim vodama.

>> Fotka zbunila mnoge: Što je to piton progutao?

Ključne riječi

Komentara 1

DO
downunder
09:37 21.05.2014.

Sreća njegova da zmijurina nije bila gladna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije