Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNA FOTOGRAFIJA

Što je to vozač snimio? 'Uvećajte fotografiju i obratite pozornost na sjenu iznad policajca'

duh, nesreća
Foto: Facebook/Saul Vasquez
14.07.2016.
u 14:21

Nakon što je fotografija objavljena, brzo se počela širiti internetom.

Moguće je da pitanje što se događa s nama ostane zavijek neodgovoreno, no oni koji vjeruju u zagrobni život zbog ove fotografije dodatno će učvrstiti njihovo vjerovanje.

Vozač Saul Vazquez snimio je fotografiju nesreće koja se dogodila u utorak navečer u Kentuckyju. U nesreći je sudjelovao jedan motorist koji je preminuo od posljedica nesreće, a točno iznad njega nalazi se jedan mutni dio. 

– Uvećajte i obratite pozornost na sjenu iznad šešira policajca – napisao je Vazquez i dodao da se nada kako su svi dobro.

Nakon što je fotografija objavljena, ubrzano se počela širiti internetom. Mnogi smatraju kako je ona dokaz postojanja besmrtne duše. 

Vozač motora nije poginuo na mjestu nesreće već je u bolnici podlegao ozljedama. Neki se pitaju je li ovo dokaz anđela čuvara, dok su neki skloniji mišljenju da je riječ samo o mrlji nastaloj prilikom fotografiranja.

Ključne riječi

Komentara 14

DA
Darko22
14:36 14.07.2016.

dragi isuse...šta večernji list smatra pod važnim vijestima je nevjerojatno...

LU
Lujo123
15:01 14.07.2016.

Priča mi sused vic: Dođe lik kod Svetog Petra i smije se ko lud. Pita ga Petar zakaj se smije, a lik mu veli "Kak se nebi smijal - ovi dole me još uvjek operiraju!"

Avatar Mamma_mia
Mamma_mia
15:18 14.07.2016.

Kakve gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije