Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka postala hit

Pogledajte kako je reagirala majka 6 sinova na vijest da sada očekuje curicu

Reakcija majke na vijest o spolu djeteta
Foto: YouTube
1/3
10.04.2015.
u 17:00

Dogovor je bio da unutrašnjost torte bude u rozoj ili plavoj boji, ovisno o spolu djeteta.

Cher Lair iz Sjeverne Karoline majka je šest sinova, a trenutno je trudna sa sedmim djetetom.

Kada je od liječnika dobila nalaze o spolu djeteta, Cher nije htjela otvoriti kuvertu, već ju je samo predala prijateljici slastičarki od koje je naručila tortu za obiteljsku proslavu otkrivanja spola djeteta.

Dogovor je bio da unutrašnjost torte bude u rozoj ili plavoj boji, ovisno o spolu djeteta.

Cher i njezin suprug već su se pomirili s tim da vjerojatno nikada neće imati kćer, a kada je došao trenutak rezanja torte svi su bili uzbuđeni.

Kada je Cher podigla krišku torte koja je iznutra bila roze boje počela je vrištati. Od uzbuđenja je pala unazad, nakon čega je završila na koljenima stalno ponavljajući 'O moj Bože'.

Cher je ispričala kako je nakon trećeg, četvrtog sina mislila kako jednom mora i djevojčica doći na red. - No, nakon petog i šestog sina sam shvatila da se to očito neće dogoditi - rekla je.

Sada kada zna da očekuje djevojčicu Cher kaže da je nervozna što žensko dolazi u mušku kuću, no jako je uzbuđena što će moći raditi stvari koje rade mame i njihove kćeri.

- Želim je voditi na manikure i pedikure, kupovati s njom haljinu za maturalnu... - rekla je Cher.

Snimka reakcije ove majke na vijest da će nakon šest sinova dobiti djevojčicu postala je hit na društvenim mrežama. Kako je sve to izgledalo pogledajte u priloženom videu!

Komentara 2

DU
Deleted user
17:34 10.04.2015.

Severine slike u guza o kojoj se toliko pise su za ovo nula!

Avatar acivij
acivij
00:43 11.04.2015.

Ako se doktor zajebucnio rastavit će ga od života :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije