Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugurala se na fotku

Snimio savršen selfie kad mu je u kadar upala zebra!

zebra
Foto: Reddit
1/2
27.04.2015.
u 13:00

Naravno, muškarac je fotografije brže bolje objavio na društvenoj mreži Reddit gdje su mnogi korisnici komentirali kako iako djeluju bezopasno, zebre često znaju ugristi ljude

Muškarac iz Njemačke nedavno je snimio najbolju profilnu fotografiju ikad, nakon što mu je u kadar uletila vrlo fotogenična zebra.

Muškarac je iskoristio trenutak i 'okinuo' savršen selfie nakon što je kroz prozor automobila glavu provirila zebra koja je nanjušila mrkve .

Naravno, muškarac je fotografije brže bolje objavio na društvenoj mreži Reddit gdje su mnogi korisnici komentirali kako iako djeluju bezopasno, zebre često znaju ugristi ljude.

>> Ukrali mu iPhone u Americi pa postao slavan u - Kini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije