Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio zašto

Šef Facebooka: Zbraja milijarde, a uvijek nosi istu sivu majicu

Mark Zuckerberg
Foto: Madison/Press Association/PIXSELL
1/7
07.11.2014.
u 12:36

Revolucionar u svijetu tehnologije, najdosadniji ziheraš u modnom. Mark Zuckerberg očito nema namjeru novac i vrijeme trošiti na stiliste

Zasigurno ste primijetili da se Mark Zuckerberg gotovo uvijek u javnosti pojavljuje u jednoj te istoj običnoj pamučnoj majici sive boje. Taj ''modni gaf'' ili ekscentričnost nisu promakli mnogobrojnim i znatiželjnim korisnicima društvene mreže pa su ga nedavno, tijekom chata uživo, upitali zbog čega stalno oblači jednu te istu sivu majicu.

- Želim si pojednostaviti život. Svakodnevno donosim mnogo važnih odluka i nastojim se riješiti onih nebitnih. A čak i one naizgled beznačajne odluke poput što obući ili što pojesti za doručak, oduzimaju vrijeme i energiju koju bismo mogli posvetiti važnijim pitanjima - odgovorio je šef Facebooka. Pojasnio je da to, naravno, nije jedna te ista majica već da u svom ormaru ima više jednakih.

Američki novinari nisu propustili povući paralelu s pokojnim Appleovim genijem Steveom Jobsom koji je uvijek nosio traperice i običnu crnu dolčevitu. Također je smatrao da vrijeme i misaone kapacitete ne treba trošiti na banalne odluke pa je čak i svojim zaposlenicima sugerirao da uvijek nose istu odjeću.

>>Zbog ovog Zuckerberg ne dobiva zahtjeve za prijateljstvo od susjeda!

>>Zuckerberg se zalio kantom hladne vode i pozvao Gatesa da učini isto

Komentara 20

DU
Deleted user
13:42 07.11.2014.

Što se mene tiče volio bih da su trenirke glavni odjevni predmet za sve prilike.

SI
siegmound
13:24 07.11.2014.

Pitajte teslu šta je najvažnije.. ovi kapitalisti samo se furaju kao da donose ne znam kakve odluke, a odluke se temelje jedino na brojevima $$$..

RI
Ringo
13:27 07.11.2014.

Ide zima, bit će mu hladno u toj majici, pa možda kupi i jaknu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije