Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navodno ih poklonio

Samozvani obrenovački Robin Hood ukrao 750.000 kuna

'novac01_nnn_bih_240812'
''
30.10.2012.
u 13:53

Velibor Grčić, koji se samoinicijativno naziva Robinom Hoodom, tvrdi da je spomenuti iznos otuđio u nekoliko navrata, tijekom redovitih punjenja i pražnjenja bankomata te da sav novac podijelio sirotinji

Velibor Grčić (39), čuvar trezora Nove Agrobanke iz Obrenovca, u subotu se prijavio policiji i priznao da je u proteklih nekoliko mjeseci banci otuđio oko 750.000 kuna.

Grčić, koji se samoinicijativno naziva Robinom Hoodom, tvrdi da je spomenuti iznos otuđio u nekoliko navrata, tijekom redovitih punjenja i pražnjena bankomata te da je sav novac podijelio sirotinji, piše Blic.

Policija u to ne vjeruje i pretpostavlja da se Grčić prijavio ili zbog grižnje savjesti ili jer ga je banka razotkrila pa mu je savjetovano da je bolje da se sam preda vlastima.

Dok se ne razjasne svi motivi krađe, policija nastoji otkriti kamo je nestao otuđeni novac.

>>Njemački Robin Hood ostavlja omotnice sa stotinama eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije