Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodajna akcija

SAD: Kupi terensko vozilo, na poklon dobiješ "kalašnjikov"!

Kalašnjikov
27.11.2010.
u 13:03

Nick Ginetta direktor prodaje navedenog auto salona rekao je za ABC news kako je od početka promotivne akcije prodaja vozila trostruko narasla

 Razne akcije poput, plati pola sada, pola kasnije, sniženja i popusti, niže kamate na kredite, besplatni servisi uobičajne su u svim auto kućama u svijetu i kod nas, i ne predstavljaju više nikakvo iznenađenje. No, ponuda autosalona Nations Trucks u Sanfordu u američkoj saveznoj državi Floridi u najmanju je ruku neobična, a vjerojatno i jedinstvena u svijetu.

Njihova promotivna kampanja glasi:  "Za kupljeni terenac na poklon dobijaš AK-47", u svakodnevnom žargonu poznat kao "kalašnjikov". Nations Trucks tako svakom kupcu terenskog vozila ili kamiona poklanja vaučer vrijedan 400 dolara kojeg kupac može zamijeniti za automatsku pušku u obližnjoj trgovini oružjem.

Nick Ginetta direktor prodaje navedenog auto salona rekao je za ABC news kako je od početka promotivne akcije prodaja vozila trostruko narasla. Dodao je kako je salon započeo s promotivnom akcijom kako bi se približili kupcima.

-  Prodajni salon Nations Trucksa ukrašen je brojnim lovačkim trofejima, jer su naši kupci uglavnom osobe koje se  bave lovom, ribolovom i terenskom vožnjom, naglašava Ginetta, i kaže kako će akcija zbog velikog interesa kupaca umjesto do kraja studenog trajati mjesec dana duže.

Kako se ne bi stekao krivi dojam da auto salon daruje "kalašnjikov" svakome tko to poželi, Ginetta objašnjava kako svaki kupac koji se odluči uzeti vaučer za AK-47  mora proći zakonom propisanu provjeru i tek nakon što mu stigne ovjerena potvrda može podići svoj primjerak automatske puške. 

Kupci koji nemaju želju imati vlastiti primjerak "kalašnjikova" dobijaju popust od 400 dolara na kupljeno vozilo.

Komentara 9

OB
-obrisani-
14:22 27.11.2010.

kretensko americki

BA
BandaZG
16:43 27.11.2010.

Da, samo vojska i kriminalci imaju pravo na oružje.

RI
ribarpalunko
21:59 29.11.2010.

Svijetu dolazi kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije