Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Rupa u cesti 'progutala' tri automobila!

rupa Chicago
Twitter/Guriya_Baji
18.04.2013.
u 16:36

Glasnogovornik lokalnog Ureda za vode kazao je da je rupa nastala nakon što je pukla glavna cijev vodovoda iz kojeg je potom počela istjecati voda

Jedna osoba završila je u bolnici nakon što se u Chicagu otvorila golema rupa i "progutala" tri automobila, piše Chicago Tribune.

Teško ozlijeđenu osobu izvukli su iz rupe i potom prevezli u bolnicu. Glasnogovornik lokalnog Ureda za vode kazao je da je rupa nastala nakon što je pukla glavna cijev vodovoda iz kojeg je potom počela istjecati voda. Smatra da su velike količine kiše dovele do puknuća glavnog voda vodovoda koji je izgrađen još 1915. godine.

U rupu su prvo propala dva automobila, a potom i treći nakon pucanja još jednog dijela ceste.

>>FOTO Na Floridi se otvorila nova rupa! Ljudi u strahu i panici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije