Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
timelapse video

Propješačio 5000 km i slikao se svakih 50 km. Rezultat je impresivan!

Christoph Rehage
Foto: vimeo
20.03.2014.
u 23:36

Niste ljubitelj "selfieja"? Ovi će vas oboriti s nogu!

Nakon što je odustao od ostvarenja sna, a taj je da propješači do Njemačke, Christoph Rehage odlučio se ''utješiti'' novim ciljem – prelaskom pustinje Gobi! Put dug oko 5000 kilometara od Pekinga do Ürümqija trajao je od 9. studenog 2007. do listopada 2008. godine. Sve to vrijeme mladi pustolov zastao bi na svakom 50-om kilometru i snimio jedan "selfie".

Kako je vrijeme odmicalo, njegov izgled drastično se mijenjao, a tu metamorfozu otkriva tzv. timelapse snimka u kojoj je Rehage kronološki sažeo sve "selfieje".

– Sjećam se da sam tijekom putovanja mislio gdje ću spavati, što ću jesti... Nije bilo velikih metafizičkih pitanja ni velikih briga, samo konkretni problemi koje je trebalo riješiti. Osjećao sam se dobro i da sve to ima smisla – napisao je mladić na svom Facebook-profilu.

Fascinantan video koji traje 5,18 minuta oduševio je žiri čak sedam filmskih festivala koji su mu dodijelili prvu nagradu. Pogledajte zašto!

>>Pogledajte kako se Zemlja mijenjala zadnjih 28 godina

The Longest Way 1.0 - walk through China and grow a beard! - TIMELAPSE from Christoph Rehage on Vimeo.

Komentara 6

DU
Deleted user
11:15 21.03.2014.

ako je htio pokazat kako raste brada mogao je to napravit na bahamima

IS
istinaisamoistina
08:43 21.03.2014.

Decko je legenda!

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:14 21.03.2014.

prekrasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije