Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIMA NITKO NIŠTA NIJE SKUŽIO

Pronašla domišljat način da ukrade namirnice vrijedne tisuće, ali je ipak uhvaćena

AUD
Foto: AGENCJA GAZETA/REUTERS/PIXSELL
15.02.2017.
u 08:24

Kradljivica je na sudu priznala krivnju za prevaru te je osuđena uvjetno na devetomjesečnu zatvorsku kaznu uz rok kušnje od tri godine

Jedna Australka ukrala je više tisuća dolara vrijedne namirnice iz samoposluge tako što je na njih stavljala lažne naljepnice.

Kako prenosi Metro, 35-godišnja Kylie Milner iz Ipswicha blizu Brisbanea fotokopirala je bar kodove za pržene rezance te ih tiskala u obliku naljepnica pa ih lijepila na skuplje proizvode. Jednom ili dvaput na dan išla bi u trgovinu i uzimala meso, strojeve za kavu, proteinski prah, toaletni papir, dezinfekcijska sredstva i komplete plahti.

Prevara je trajala tri mjeseca, sve dok je nije uhvatilo osoblje koje je primijetilo da uvijek djeluje živčano prije plaćanja. Policija je pretražila njezin dom i pronašla lažne bar kodove. Milner je ukrala proizvode vrijedne više od 4500 australskih dolara, što je oko 24.000 kuna

Njezin odvjetnik rekao je da je Milner imala financijskih problema te da je krala iz potrebe, a ne zbog pohlepe. Sutkinja je pak rekla da je vjerojatno ukrala više nego što je otkriveno.

Kradljivica je na sudu priznala krivnju za prevaru te je osuđena uvjetno na devetomjesečnu zatvorsku kaznu uz rok kušnje od tri godine. Naređeno joj je da trgovinama plati odštetu od ukupno 3615 dolara te kaznu od 150 dolara.

>> Tučnjava u centru Zagreba: lopovu koji je krao hranu u trgovini kupac slomio nos

Komentara 1

FR
franjom18
16:01 15.02.2017.

Kako se to kod nas nitko nije sjetio???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije