Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I za njih vrijede propisi

Pogledajte kako se izvukao policajac nakon što je njegov prometni prekršaj završio na Facebooku!

nepropisno parkiranje
Foto: Facebook
1/3
15.05.2016.
u 21:21

Policija piše kazne svima koji blokiraju nogostup čak i ako svoja vozila parkiraju ispred kućnog prilaza. Kada šef policijske postaje to napravi, to je onda u redu? Dijelite dalje- stajalo je u objavi koja je očito natjerala policajca da pokaže kako upravo on mora biti primjer drugima

Iako se ponekad možda čini da za njih ne vrijede pravila kao i za ostale građane, šef jedne policijske postaje dokazao je da i oni trebaju odgovarati kad prekrše zakon.

Naime, načelnik policijske uprave u Grovelandu Melvin Tennyson sam je sebi napisao kaznu od 45 američkih dolara zbog nepropisnog parkiranja automobila ispred vlastitog kućnog prilaza. Kaznu je odmah platio, a sve se odvilo nakon što je fotografija njegovog nepropisno parkiranog automobila završila ni manje ni više nego na Facebooku. 

-Policija piše kazne svima koji blokiraju nogostup čak i ako svoja vozila parkiraju ispred kućnog prilaza. Kada šef policijske postaje to napravi, to je onda u redu? Dijelite dalje- stajalo je u objavi koja je očito natjerala policajca na ovaj ispravan, ali nesvakidašnji potez, prenosi Huffington Post.

-Platio sam svoju kaznu kao što bi ju svatko drugi platio da je isto to učinio. Ne mogu mirne savjesti bilo koga natjerati da se drži zakona ako ga se sam ne držim. Sve počinje od vrha- kazao Melvin Tennyson za lokalnu televizijsku postaju.

Bi li to učinio i da fotografija njegovog nepropisno parkiranog automobila nije završila na Facebooku ne možemo sa sigurnošću znati, no nadamo se da će mu ovo svakako biti dobra škola za ubuduće. 

>>Sud u Los Angelesu proglasio krivim ubojicu 'Sablasnog spavača', prijeti mu smrtna kazna

Komentara 5

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:09 15.09.2017.

policija smije parkirati gdje je volja. trebalo bi donijeti takav zakon. imam bezgranicno povjerenje u policiju i ne bih volio da policija trazi parkirno mjesto u bilo kojoj situaciji.

GA
galimberti
10:49 16.05.2016.

Bi li samom sebi naplatio kaznu da nije uvidio da je uhvacen in flagranti.

DU
Deleted user
13:39 16.05.2016.

Očito si ne bi pisao da nije slijed okolnosti bio takav kakav je, no nitko nije bezgriješan pa tako i policija krši propise, treba sankcionitrati sve od vrha vlasti, policije i građana, a Zakon o sigurnosti prometa na cestama nije izuzeo nikoga od odgovornosti, samo treba raditi po onome što piše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije