Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pothvat avanturista

Pogledajte spuštanje kajakaša niz 20 metara visok slap

slap, kajakaši (1)
Youtube screenshot
11.03.2013.
u 12:27

Tri kajakaša i ljubitelja avantura Erik Boomer, Tyler Bradt i Galen Volckhausen proveli su 10 dana spuštajući se niz slapove u Tlapacoyanu u Meksiku

Zasigurno jedan od trenutaka od kojih zastaje dah jest i spuštanje kajakaša niz slap dugačak oko 20 metara. Taj pothvat snimio je fotograf Tim Kemple, koji je, kako bi dobio spektakularne fotografije, razvukao uže preko kanjona, donosi Daily Mail.

Tri kajakaša i ljubitelja avantura Erik Boomer, Tyler Bradt i Galen Volckhausen proveli su 10 dana spuštajući se niz slapove u Tlapacoyanu u Meksiku, a fotograf Tim Kemple pridružio se grupi filmaša Ansonu Fogelu, Skipu Armstrongu i Blakeu Hendrixu koji su kamerom bilježili trenutke na tom putovanju i nevjerojatne snimke spojili u kratki film "Cascada". 

>> Skijöring: Potrebno je mnogo hrabrosti i konjskih snaga

Komentara 1

CH
CH2710
12:57 11.03.2013.

. "Veseljaci"... da ne kažem budaletine umorne od života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije