Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amaterska snimka

Pogledajte kako ne prelaziti cestu!

Automobil naletio na pješaka koji je pretrčavao cestu
Live Leak
29.08.2013.
u 16:57

Iz Rusije stiže snimka iz prometa koja svima može poslužiti kao primjer kako ne treba prelaziti cestu.

Iz Rusije stiže snimka iz prometa koja svima može poslužiti kao primjer kako ne treba prelaziti cestu. Muškarac je trčeći krenuo prijeći kolnik te je prvo protrčao između vozila koja su stajala u koloni. Tako nije bio vidljiv vozilima koja su dolazila iz drugog prometnog traka, a s obzirom na to da na tom mjestu nema označenog pješačkog prijelaza, pješak je iznenadio vozača jeepa koji je na njega naletio u punoj brzini.

Nesreću je snimila kamera u automobilu jednog od vozača, a takve kamere česta su praksa u Rusiji upravo zbog prometne nekulture.

>> Snimka nadzorne kamere: Vlak punom brzinom 'pokupio' auto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije