Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beogradski žigolo

'Podvodili su me svi - od političara, gospodarstvenika do prevarenih žena'

muškarac,odijelo,kicoš
Foto: Thinkstock
18.08.2014.
u 14:57

Kaže da radi isključivo na preporuku. Za večer zaradi više nego njegov otac, koji radi u jednoj školi, tijekom cijeloga mjeseca. Za sebe kaže da je ''muška kurva''

U današnjem izdanju beogradski dnevni list Blic donio je priču o Beograđaninu koji već neko vrijeme radi kao žigolo. Govoreći o svome poslu, kaže da radi isključivo na preporuku kao i da za večer zaradi više nego njegov otac, koji radi u jednoj školi, tijekom cijeloga mjeseca . Za sebe sam kaže da je ''muška kurva''.

Tvrdi da je žigolo postao dok je uživao u iskušavanju moći i zavođenju Beograđanki srednjih godina uz njihove poklone, parfeme, garderobu… Bilo je tu i putovanja koja je prihvaćao kao izraz zahvalnosti da bi jednoga dana odlučio kako njegova nagrada više ne treba ovisiti o njihovoj darežljivosti. Ubrzo je i proširio ponudu i počeo raditi i s muškarcima. Uskoro mu je Beograd postao premalen pa je posao proširio i na ostatak Europe. Govori engleski, njemački, francuski i španjolski jezik, a izuzetno mnogo radi i na besprijekornom izgledu, tijelu, ulaže u garderobu i život na visokoj nozi.

– Još par godina, najviše pet. Poslije mi se to više neće dati –  kaže ovaj žigolo koji nema iluzija o moralnosti svoga posla. Nada se i kako će se nakon što se prestane baviti ovim poslom zaposliti u jednom ministarstvu gdje ima jake veze i gdje bi, kako sam kaže, mogao odmah sutra početi raditi. Tvrdi kako u poslu garantira diskreciju kao i da je imao među klijentima političara, ali i gospodarstvenika, predstavnika nevladinih organizacija…

Prepričao je i jednu epizodu kada ga je angažirala jedna žena koja je prethodno uhvatila supruga, inače javnu osobu koja se često pojavljuje na TV-u, kako je vara sa babysittericom. Da bi mu oprostila, postavila mu je uvjet kako će i ona spavati sa drugim, ali da on sve to mora gledati. Kaže i da ga muškarci u Srbiji angažiraju kako bi se pred strancima predstavili kao gayevi.

– Kada saznaju da im je gost iz Europe koji ima novca gay, raspamete se. Od nevladinih organizacija, preko političkih stranaka, do biznismena… Svi su me zvali na večere i podvodili strancima povjerio je ovaj žigolo.

Komentara 1

Avatar Lutkica
Lutkica
15:09 18.08.2014.

ima dobar njuh za business

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije