Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazi roaming!

Pazi roaming! Amerikanka dobila račun za mobitel od 201.000 dolara

mobiteli
Patrik Macek/PIXSELL
18.10.2011.
u 22:00

Njezina braća nedavno su boravila dva tjedna u Kanadi, a Celine je zaboravila isključiti roaming

Amerikanka Celina Aarons iz Južne Floride nemalo se iznenadila kada je dobila račun za mobitel u iznosu od 201.000 dolara. Iako se na prvi pogled činilo da se radi o pogrešci, ispostavilo se da ipak nije.

Naime, Celina ima dva gluhonijema brata koji su koristili mobitel za slanje SMS poruka i gledanje video spotova. Dosad joj to nije previše opterećivalo novčanik jer je ulazilo u redovnu mjesečnu pretplatu od 175 dolara. No, njezina braća su nedavno boravila dva tjedna u Kanadi, a Celina je zaboravila naručiti paket za međunarodni podatkovni promet ili bar isključiti roaming.

A braća su u tom periodu poslali više od 2000 SMS poruka i skinuli poveću količinu video materijala!

Nakon što su je nazvali iz kompanije T-Mobile i potvrdili da je račun ispravan, Celina je svoju priču povjerila TV postaji u Miamiju. I to joj se isplatilo. Naime, mobilni operater joj je odlučio oprostiti najveći dio duga, odnosno, smanjili su joj račun na 2500 dolara i dali rok od šest mjeseci da ga plati.

Komentara 17

XN
xnet0822
06:09 19.10.2011.

18.10.2011. u 23:58h A.S.Puškin je napisao/la: \"http://www.zagreb-forum.com/vip-telekom/inkaso-servis-utjerivaci-dugova-od-vipa-249.0.php\" ---------------- Ae, ti ćeš nam to objasnit preko tog smeća od \"Foruma\" ?!? Savjetujem ti da se odmah ispišeš s njega (ali i drugi), jer od Nove godine će prestati sa radom ...

DU
Deleted user
22:17 18.10.2011.

\"...Njezina braća nedavno su boravila dva tjedna u Kanadi, a Celine je zaboravila uključiti roaming...\" Isključiti gospodo, isključiti!

JS
ja sam gladan
22:16 18.10.2011.

Pa koji k.... su išli onda u Kanadu, kad su furt gledali video spotove preko mobitela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije