Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javno ismijana

Ovako se ne pere automobil!

pranje automobila
Foto: Facebook
14.07.2014.
u 23:18

Zbog svog načina pranja vozačica je ismijana na društvenim mrežama gdje su se mnogi pitali kako joj je takvo nešto uopće palo na pamet?!

Pranje automobila jednostavna je radnja za koju ne treba previše mudrosti, pomislili bi ljudi, i svatko bi je obavio kao od šale. Ipak, uvijek se nađe iznimka od pravila, a ovoga puta titulu ''nesposobne'' s pravom je zaslužila sredovječna vozačica iz Njemačke.

Zbog svog načina pranja ismijana je na društvenim mrežama gdje se mnogi pitaju kako joj je takvo nešto uopće palo na pamet?!

>>Auto joj stao usred vožnje jer joj se piton dug 3 metra omotao oko motora

 

Komentara 13

HR
hr76
23:27 14.07.2014.

Ma to je muža sredila pa briše tragove.

DU
Deleted user
09:59 15.07.2014.

Tko je god gledao Pulp Fiction zna vrlo dobro da postoje situacije u kojima je ovakvo pranje neizbježno.

DU
Deleted user
08:59 15.07.2014.

moš mislit kako to nije namješteno. Čak ima i snimatelja koji kao "neprimjetno" snima hodajući oko peračice, dok se ona pravi da ga uopće ne vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije