Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimila je kamera

Osveta bivše djevojke: Pogledajte što mu je napravila od auta!

Osvetnički pohod bivše djevojke
Foto: LiveLeak
03.02.2014.
u 11:34

Djevojka se svojim automobilom dovezla točno ispred automobila bivšeg dečka, izašla iz vozila i sa stražnjeg sjedala uzela ciglu koju je ponijela sa sobom...

Kamera iz automobila jednog Rusa otkrila je detalje osvetničkog pohoda njegove bivše djevojke. Nije poznato čime ju je točno naljutio, ali je vrlo jasno da ju je jako naljutio.

Djevojka se svojim automobilom dovezla točno ispred njegova, izašla iz vozila i sa stražnjeg sjedala uzela ciglu koju je ponijela sa sobom. Ostatak vjerojatno pogađate. Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar targus
targus
14:18 03.02.2014.

da je meni ovo napravila, i još k tome da je ovako snimljena kao dokaz,.dočekala bi ju tužba i poziv na sud! Ako je kvočka toliko retardirana da nasiljem i oštečivanjem tuđe imovine rješava stvari,..onda nije ni drugo zaslužila nego da ju ostavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije