Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni nektar iz Sičica

Novo Katarinsko pivo za prvi Brodski festival piva

katarinsko pivo
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/5
11.11.2015.
u 15:43

Poznati proizvođač Mario Bošnjak proizveo je na svom obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u Sičicama kod Nove Gradiške posebnu liniju novog, Katarinskog piva

Poznati proizvođač Mario Bošnjak proizveo je na svom obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u Sičicama kod Nove Gradiške posebnu liniju novog, Katarinskog piva. Riječ je o dunkel bocku, jakom crnom pivu sa 6 posto alkohola, koje nije za prodaju, nego je proizvedeno posebno za Katarinski sajam. U svojoj maloj privatnoj pivovari napravio ga je od četiri vrste slada i tri vrste hmelja. Pivo će za kušanje biti spremno na tradicionalnom brodskom Katarinskom sajmu od 19. do 22. studenog, kada će se po prvi put održati i Brodski festival piva.

Komentara 1

NE
nemanatrag
16:08 11.11.2015.

Bošnjak odlično!!!! U Engleskoj skoro svaki grad ima svoju lokalnu pivovaru na koju su itekako ponosni. Eto kako pokrenuti industriju....zašto piti lošu pivu od kukuruza kad se može piti bolja i kvalitetnija od ječma i hmelja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije