Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Norvežanin kažnjen jer nije odradio ugovor o naručenom ubojstvu

pištolji
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
16.01.2015.
u 06:50

Sud nije imao nikakvih dokaza da je zaista imao namjeru to učiniti pa je kažnjen za prijevaru naručitelja

Dvadesetjednogodišnji Norvežanin kažnjen je s deset tisuća norveških kruna zbog prijevare, odnosno jer nije izvršio obveze koje je preuzeo potpisavši ugovor s drugom osobom.

I tu ne bi bilo ništa čudno kada u pitanju ne bi bio ugovor o ubojstvu.

Kažnjeni Norvežanin, naime, nije ubio osobu čije je ubojstvo naručeno, a sud nije imao nikakvih dokaza da je zaista imao namjeru to učiniti pa je kažnjen za prijevaru naručitelja.

>> Pljačkaš otkriven zbog fotke tetovaže na Facebooku

>> S dečkom ubila majku pa tijelo sakrila u kovčeg

Ključne riječi

Komentara 3

VK
valentino.kapic2
06:57 16.01.2015.

Perkovic tih problema nije imao

MX
Mister X
00:17 17.01.2015.

100% ispravno to samo balkanu nie jasno ... Jer smatraj da se pismenh ugovora moraju da drže smo seljačine i bu,dale ... Mudraci ne pišu ništa koliko je naručitelj kazne dobio !??? tako da bude vickastije. Prijevara nije samo lagatigati nego dio objaviti a bitnu cijelu istinu ne objaviti i time izazvati nesporazum čuđenje ....

DU
Deleted user
14:19 17.01.2015.

ja se kladim da je ovaj clanak izmisljen kao i pola u ovim novinama, tek toliko da se popuni prostor, jer nemaju o cemu normalnom pisati osim politike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije