Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeđa po fejsu

Ni nakon svega ovoga pilot Ryanaira nije dobio otkaz

Iain Inglis
Foto: Facebook
11.06.2015.
u 13:46

Svim putnicima Ryanaira. Imate određena sjedala. Zašto onda i dalje čekate u redu kao moroni?, napisao je na svom Facebook profilu pilot Ryanaira Iain Inglis

Pilot Ryanaira Iain Inglis (31) zadržao je posao unatoč tome što je putnike nazvao moronima te se šalio na račun muslimana.

– Svim putnicima Ryanaira. Imate određena sjedala. Zašto onda i dalje čekate u redu kao moroni? Molim vas locirajte svoje mozgove – napisao je na Facebooku 31-godišnji pilot.

Također se našalio kako je morao bježati od bradatog muškarca koji se tiho molio Meki i ljubio pod na aerodromu Stansted, piše Daily Mirror.

No, njegovim šalama ni tu nije bio kraj. Nakon vijesti kako su piloti nakon 56 minuta leta izloženi UV zračenju jednakom kao 20 minuta u solariju, Inglis je napravio zaštitni šešir od folije i sliku iz kokpita objavio na Facebooku.

U upravi Ryanaira kažu kako se ne žele zamarati glupostima objavljenim na društvenim mrežama te da neće poduzeti nikakve sankcije protiv njihova pilota.

>> Ryanair uvodi letove za SAD za 15 dolara u jednom smjeru

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
14:02 11.06.2015.

Ljestvica je spustena na Milanovicevu razinu.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:50 11.06.2015.

Dok on profesionalno i odgovorno radi svoj posao, koga briga za njegove osobje stvari, mišljenja, šale, život, etc. Svaka čast Ryanairu!

PU
pulizg
16:16 11.06.2015.

To je pravi odgovor iz kompanije.Svaka cast!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije