Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogao policajac

Nevjerojatna prosidba: Od uhićenja do suza radosnica!

prošnja
Foto: screenshot/youtube
1/2
29.01.2014.
u 07:38

Policajac je zaustavio par, po propisima tražio vozačku dozvolu od Mata te ga potom zamolio da izađe iz automobila. Drugi policajac je iz automobila izveo Samanthu koja je počela plakati. Nakon toga je Mat kleknuo...

Ljubavna priča para iz američke savezne države New Hampshire počela je na nimalo romantičnom mjestu - u zatvoru, piše Huffington Post.  

Mat Van Vliet i Samantha Labo su uhićeni pod sumnjom na maloljetničko opijanje dok su bili brucoši na Koledžu Colby-Sawyer te su protiv oboje odbačene optužbe. Prije toga se nisu poznavali, no te večeri su "kliknuli" i ubrzo počeli hodati.

Od očaja do suza radosnica

Četiri godine kasnije, Van Vliet ju je bio spreman zaprositi i sjetio se idealne osobe koja će mu u tome pomoći, policajca Edwarda Andersena koji ih je te "kobne" večeri uhitio. Andersen je pristao na "pakleni plan" te je zaustavio par koji je išao na večeru, dok je bio izvan dužnosti prošle godine. Cijeli događaj zabilježila je kamera u policijskom automobilu.

Policajac je zaustavio par, po propisima tražio vozačku dozvolu od Mata te ga potom zamolio da izađe iz automobila. Drugi policajac je iz automobila izveo Samanthu koja je počela plakati kada je vidjela da Matu stavljaju lisice. Nakon toga je Mat kleknuo, a ona je iz stanja panike počela "roniti" suze radosnice.

>>Pala prosidba u novogodišnjoj noći: Wozniacki je zaručena

>>Zaprosio djevojku putem video igre. Pogledajte njenu reakciju!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije