Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Nepoznati muškarac se usred noći šuljao po sobi dok je vlasnik mirno spavao

kradljivac
Foto: Screenshot
27.11.2015.
u 19:42

Kamere su potencijalnog kradljivca snimile kako ulazi u kuću te odlazi ravno u spavaću sobu u kojoj je spavao 42-godišnjak

Policija u Queensu traži muškarca osumnjičenog za pokušaj pljačke, a kojeg su kamere snimile kako se na koljenima šulja po sobi 42-godišnjeg muškarca. Sve se dogodilo u srijedu u 2.30 u noći u jednoj privatnoj kući u Flushingu.

Kamere su potencijalnog kradljivca snimile kako ulazi u kuću te odlazi ravno u spavaću sobu u kojoj je spavao 42-godišnjak. Na koljenima se nekoliko sekundi šuljao po sobi, s komode pomaknuo mobitel, a onda se vlasnik kuće probudio zbog čega je snimka prekinuta.

Muškarac je pobjegao iz kuće nakon toga te policija traga za njim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije